Vergaderen, brainstormen of private dining?

Voordat je deze idyllische plek bereikt, rij je eerst door een prachtige landschap en een hele lange oprijlaan met aan weerszijde knotwilgen. Links zie je koeien, rechts zie je paarden. De bijzondere omgeving zorgt voor inspiratie, ontspanning en leent zich perfect voor private dining, training of brainstorm.

Buitengoed Ta Fête is een historische boerderij en eigenaresse Angela maakte haar droom waar door hier een minicamping van te maken. In de verte zie je de skyline van Delft, Rotterdam en Den Haag want het groene gebied van Midden Delfland ligt als een soort Central Parc tussen de steden (slechts 30 minuten per fiets).

In het oude deel van de boerderij bevindt zich een vergaderruimte voor max. 18 personen. Je kan hier intiem en volledig privé ontmoeten in het groen. Een combinatie van binnen en buiten is hier heel goed mogelijk. Op het terrein zijn veel leuke hoekjes om even te sparren (in de boomgaard, bij de moestuin of het watertje, onder de hooiberg of op het terrasje) en bij mooi weer is ook een buitenlunch mogelijk. De vergaderhuiskamer (36m2) bevindt zich in het oude deel van onze boerderij. De muren zijn behandeld met speciale leemstuc en dat zorgt voor een heel aangename atmosfeer. Met name de ochtendzon zorgt voor mooi licht en als het in de loop van de middag buiten warmer wordt, blijft het aan deze kant van de boerderij lekker koel. In de wintermaanden kan de houtkachel opgestookt worden. In de ruimte zijn beamer en flipover standaard aanwezig. Aangrenzend is er een keuken waar wij de versgemalen koffie/thee, zelfgemaakte taart/cake en de lunch van streekproducten voor je klaar zetten, maar het is ook mogelijk om zelf de lunch te verzorgen.

Een aanvullende breakout room nodig? Dat kan in onze prachtige tuinkamer. Ook zijn er mogelijkheden voor aanvullende activiteiten zoals een bezoek aan de schaapskudde, een boottocht op de Vlaardingse vaart, een pizza workshop of teambuilding activiteiten op het terrein.

Met persoonlijke aandacht, enthousiasme en warmte zorgen we ervoor dat ook jouw bijeenkomst een feestje wordt!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende groepsactiviteiten.