Via een oprijlaan met aan beide zijden knotwilgen kom je aanrijden bij onze historische boerderij Ta Fête (ong.1660) met hooiberg. Die ligt in een kleine oase midden tussen de groene weilanden met aan de ene kant de koeien en aan de andere kant de paarden.

Buitengoed Ta Fête, ook voor jou een buitenbelevenis

Deze minicamping bevindt zich op een terrein die wordt begrensd door kleine slootjes waardoor het een soort eiland is met daarbinnen nog een schiereilandje. Overal staan bomen; o.a. appel-, peren-, walnoten-, hazelnoten-, pruimenbomen, meidoorn, linden, essen en natuurlijk die hele mooie wilgenbomen. In het voorjaar genieten we van de steeds groener wordende bomen met prachtige bloesem en aan het einde van de zomer oogsten we al dat lekkere fruit.

Allerlei soorten vogels (waaronder zwaluwen, ooievaars, eksters, meerkoetjes en af en toe een valk of een velduil) fladderen om je heen, in de sloten hoor je de kikkers kwaken en in de weilanden grazen de koeien en paarden met veulens .

In de verte zie je de skyline van Delft, Rotterdam en Den Haag want het groene gebied van Midden Delfland ligt als een soort Central Parc tussen de steden (slechts 30 minuten per fiets). Door het weidse gezicht kun je vanuit de hangmat genieten van een schitterende zonsopkomst en -ondergang.

Op deze prachtige locatie kan je niet alleen in alle rust kamperen, maar je kan er ook vergaderen.

Openingstijden

Ons mini kampeerterrein is geopend van 1 mei tot 1 oktober en voorlopig te boeken via Campspace.
Het huren van de vergaderruimte is in overleg op alle dagen van de week mogelijk.

Contact

Buitengoed Ta Fête
Oostveenseweg 15
2636 EC Schipluiden
tel. 06-22405572

info@buitengoedtafete
www.buitengoedtafete.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.