Kamperen in het groen

Bij Buitengoed Ta Fête kun je tussen de bomen met zicht op de weilanden en in de verte Rotterdam en de historische binnenstad van Delft heerlijk kamperen. Rondom de boerderij bevinden zich 3 verschillende veldjes en in het midden staat een pipowagen met sanitair en afwasplek. Er zijn ongeveer 9 tentplekken en een enkel kampeerbusje, want de veengrond is te zacht voor campers/caravans.

Bij minder mooi weer kunnen campinggasten lekker onder de hooiberg schuilen. Vanuit de hangmat op het eilandje en in de boomgaard kun je om je heen staren en genieten van de zonsopkomst en -ondergang.

Campinggasten kunnen fruit plukken en als de moestuin volgend jaar ingericht is ook groente oogsten en hiermee lekker vers koken.

Prachtige omgeving

Niet alleen de omgeving van deze minicamping is prachtig, maar ook in de regio is genoeg te beleven. Op de fiets ben je zo in Schipluiden, de binnenstad van Schiedam, Delft en zelfs in Rotterdam. Of stap in het Tanthof op de tram richting Den Haag of Scheveningen.

Reserveer je campingplek

Reserveren kan via: Campspace (kamperen in de achtertuin). Vanaf 1 januari 2021 sluiten wij aan bij Stichting de Groene Koepel (kamperen in de natuur) en heb je een groene kaart nodig om te komen kamperen.

Andere natuuruitjes

Deze natuuruitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende natuur activiteiten.

1 jul
- 31 dec
foto van het kunstwerk van Kouji Ohno in 't Kraaijenest in Midden-Delfland gemaakt van oude fietsonderdelen opgevist uit de grachten inn Delft bij avondrood
Een fietsroute die de stad en het land verbindt met kunst van Kouji Ohno. Favoriete kunstwerk van het jaar!
2 jul
- 1 nov
10:00
koeien spotten in de wei in Midden-Delfland
De koeien staan in de wei! Kom naar de foto-expositie en daarna stap op de fiets om de rassen te herkennen.
1 okt
- 31 dec
14:00
schapen in weiland met de skyline van Rotterdam in de achtergrond bij de Ackerdijkse plassen in Midden-Delfland
Vijftig studenten van de faculteit Bouwkunde hebben een ‘landschapsbiografie’ gemaakt