Je kunt bij ons terecht voor verschillende workshops en ook zijn onze handgemaakte producten van wol te koop.

Wollige handwerken en workshops

Jaarlijks geven de schapen zachte wol, een prachtig natuurlijk product wat zich leent voor allerlei doeleinden. Het werken met wol is heerlijk ontspannend en het resultaat geweldig.

De geschoren vachten verwerken wij milieuvriendelijk met groene zeep en handkracht tot zachte warme diervriendelijke gevilte vachten, een aanwinst als kleed voor de kachel of buiten op een bankje.

Zelf een vacht leren vilten? dat kan tijdens onze dagworkshop. In kleine groepen gaan we aan de slag met een vacht van een Quessant schaapje, afgewisseld met een heerlijke uitgebreide lunch en een kijkje op de boerderij, bij de schaapjes gaat iedereen met zijn eigen gemaakte vacht naar huis.

Voor de poezenmandjes, windlichten of de engeltjes plannen we een dagdeel. We verzinnen steeds nieuwe dingen en spelen graag in op uw wensen.

Spinnen, breien of weven de mogelijkheden met wol zijn oneindig. Het op natuurlijke wijze verven van de wol is net toveren. Met fluitekruid, uienschillen of walnoten, het is maar net wat de natuur ons geeft, krijg je de meest prachtige kleuren wol.

De wolwerkplaats opent op afspraak. Meer informatie is te vinden op onze website via Hoogerbrugge Natuurlijk. Of per e-mail lbhoogerbrugge@gmail.com

Locatie

Hoogerbrugge Natuurlijk!, Hofweg, Rotterdam

Partner

Andere streekproductuitjes

Deze streekproductuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende streekproduct activiteiten.

2 jul
-
12:00
Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight - witte druiven
Activiteiten - varen
Neem een kijkje in een druivenserre en ontdek de wereld van de Westlandse druiven!
21 aug
-
11:00
Start druivenoogst 2020 bij Biodynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight!
3 sep
-
12:15
Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight - druiven
Activiteiten - varen
Combineer een vaartocht en een bezoek aan de druiventuin.