Kakelende kippen zorgen voor een vers ei. En een ei dat hoort er bij. De kippen van Boerderij Landlust scharrelen wat rond en produceren met liefde een ei.

Kippen zijn onderdeel van de kringloop

Van een ei worden ze blij bij Boerderij Landlust. Daarom houden ze kippen. De kippen pikken allerlei insecten tussen het gras vandaan, ze klauwen het dode gras uit de grasmat en verspreiden de koeienmest! Deze graaskippen zin de Ideale verzorgers van de grasmat.

De graas eieren zijn op woensdagochtend en zaterdagochtend te koop bij Boerderij Landlust zelf (op=op).

Daarnaast kun je de eieren op kopen bij Kaas- en Zuivelboerderij van Winden, de streekproductenwinkel van Hoeve Bouwlust, keurslager Jaap Landman (Maassluis), Boerenbont (Maasland) en Het Blauwe Hek (Naaldwijk).

Andere streekproductuitjes

Deze streekproductuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende streekproduct activiteiten.

2 sep
- 2 apr
14:00
foto van oude DAF truck bij de opening van de tentoonstelling 'De zuivelproductie in Midden-Delfland, toen en nu' die tijdens de opening van de expositie melkbussen afleverde als opening in Schipluiden Midden-Delfland
lichtblauw icoon van een kaas/streekproduct
Expositie over de zuivelproductie in Midden-Delfland, toen en nu
15 dec
17:00
Marielle Hoogerbrugge van Hoogerbrugge Natuurlijk met vlees van Limousin koeien op een dienblad bij haar streekproducten winkel in Midden-Delfland op de grens van Rotterdam boer maker
lichtblauw icoon van een kaas/streekproduct
Op vrijdag 15 december verkoopt Hoogerbrugge Natuurlijk weer Limousin puur natuur rundvleespakketten van hun koeien uit de Schieveense polder.