Sinds 2000 maakt Kaas- en Zuivelboerderij van Winden met de melk van hun melkkoeien heerlijke ambachtelijke zuivelproducten en verkopen ze deze in hun boerderijwinkel.

Sfeer en persoonlijke aandacht

Deze boerderijwinkel is gevestigd in een oude grupstal die ondanks de verbouwing nog de ouderwetse boerderij elementen heeft als stevige houten binten en schattige stalraampjes. Dit creëert een knus en ouderwets sfeertje! Daarnaast zorgen wij met onze persoonlijke aandacht en grote glimlach ervoor dat u tijdens uw bezoek aan onze boerderij een zo fijn mogelijk bezoek en natuurlijk beleving heeft.

Weet jij wat je werkelijk eet en drinkt?

Nederlanders staan er om bekend om veel melk, kaas, yoghurt en allerlei toetjes te eten. Deze producten worden grotendeels in de fabriek gemaakt waarbij alle oorspronkelijke en belangrijke voedingsstoffen eruit worden gehaald. Wij streven er juist naar om zo puur en duurzaam mogelijke producten te maken waar alle voedingstoffen er juist in blijven zitten. Door manier van omgang met de natuur, het milieu en onze dieren vind je in onze boerderijwinkel alleen maar eerlijk voedsel. We gebruiken geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende streekproduct activiteiten.

2 sep
- 2 apr
14:00
foto van oude DAF truck bij de opening van de tentoonstelling 'De zuivelproductie in Midden-Delfland, toen en nu' die tijdens de opening van de expositie melkbussen afleverde als opening in Schipluiden Midden-Delfland
lichtblauw icoon van een kaas/streekproduct
Expositie over de zuivelproductie in Midden-Delfland, toen en nu
15 dec
17:00
Marielle Hoogerbrugge van Hoogerbrugge Natuurlijk met vlees van Limousin koeien op een dienblad bij haar streekproducten winkel in Midden-Delfland op de grens van Rotterdam boer maker
lichtblauw icoon van een kaas/streekproduct
Op vrijdag 15 december verkoopt Hoogerbrugge Natuurlijk weer Limousin puur natuur rundvleespakketten van hun koeien uit de Schieveense polder.