Sinds 2000 maakt Kaas- en Zuivelboerderij van Winden met de melk van hun melkkoeien heerlijke ambachtelijke zuivelproducten en verkopen ze deze in hun boerderijwinkel.

Sfeer en persoonlijke aandacht

Deze boerderijwinkel is gevestigd in een oude grupstal die ondanks de verbouwing nog de ouderwetse boerderij elementen heeft als stevige houten binten en schattige stalraampjes. Dit creëert een knus en ouderwets sfeertje! Daarnaast zorgen wij met onze persoonlijke aandacht en grote glimlach ervoor dat u tijdens uw bezoek aan onze boerderij een zo fijn mogelijk bezoek en natuurlijk beleving heeft.

Weet jij wat je werkelijk eet en drinkt?

Nederlanders staan er om bekend om veel melk, kaas, yoghurt en allerlei toetjes te eten. Deze producten worden grotendeels in de fabriek gemaakt waarbij alle oorspronkelijke en belangrijke voedingsstoffen eruit worden gehaald. Wij streven er juist naar om zo puur en duurzaam mogelijke producten te maken waar alle voedingstoffen er juist in blijven zitten. Door manier van omgang met de natuur, het milieu en onze dieren vind je in onze boerderijwinkel alleen maar eerlijk voedsel. We gebruiken geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende streekproduct activiteiten.

25 mei
- 26 mei
11:00
Dakendagen Rotterdam Rotterdam de Boer Op
lichtblauw icoon van een kaas/streekproduct
Bezoek de Dakendagen en ontdek de streekproducten van Midden-Delfland!
19 jun
14:00
Workshops tekenen voor jonge kunstenaars die nog beter willen tekenen
21 jun
- 23 jun
12:15
Varend Corso 2024 - Midden-Delfland
Dit event vol prachtige bloemen, planten en groenten mag je niet missen!