Hoogerbrugge Natuurlijk, een boerderij in de Rotterdamse polder Schieveen met uitzicht op het vliegveld en de skyline. Wij, Lenno en Mariëlle Hoogerbrugge wonen er met de kinderen. Alweer de vierde generatie Hoogerbrugge op deze plek.

Natuurlijk natuurlijk in de natuur.

Met respect voor de natuur, het milieu en het welzijn van mens en dier leveren wij puur natuurlijke producten en diensten voor de Rotterdammers en de omliggende regio’s.

Loonbedrijf, Limousin rundvlees, een pensionstal en vilterij

Het agrarisch loonbedrijf verleent zijn diensten aan de agrariërs en in het groen.

Al meer dan 12 jaar verkopen wij Limousin puur natuur rundvlees direct vanaf de boerderij aan particulieren. Een milieu-en diervriendelijke traceerbaar stuk rundvlees uit de Rotterdamse polder van sterke Limousin koeien die hier geboren en getogen zijn.

De oude koestal is omgetoverd tot een kleinschalige pensionstal. In de zomer kunnen de paarden 24/7 in het weiland grazen en in de winter staan ze heerlijk warm in de box of buiten in de paddock.

In de vilterij vilten we milieu-en diervriendelijke schapenvachten en maken vele andere wollige producten, met de wol afkomstig van onze eigen schapen. Spinnen, breien of weven we vinden het erg leuk om deze oude technieken, tijdens workshops en creatieve avonden, over te dragen aan de liefhebbers.

Woensdagmiddag verkoop

Bij Hoogerbrugge natuurlijk kun je nu ook op woensdagmiddagen terecht voor het kopen van Limousin puur natuur rundvlees uit de vriezer, zolang de voorraad strekt. Kies uit heerlijk rundergehakt, biefstukken, kant en klare limoburgers en limosaucijzen, entrecôtes, sudderlappen en schenkels. Vaak zijn er ook mooie grote BBQ stukken, zoals staartstuk of bavette. Je kunt van 13-17u terecht en er kan gepind worden.

Hoogerbrugge Natuurlijk Midden Delfland

Openingstijden

De boerderij is regelmatig te bezoeken op de verkoopdagen van het Limousin vlees (kijk in de agenda voor de data), de Midden-Delfland Dagen en op afspraak voor creatieve of educatieve doeleinden.

Contact

Hoogerbrugge Natuurlijk
Hofweg 93
3046 NJ Rotterdam

lbhoogerbrugge@gmail.com
www.hoogerbruggenatuurlijk.nl

Klik op het Facebook icoon voor:
Limousin  |  Loonbedrijf  |  Vilterij

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.