Iedere maand verkopen wij Limousin puur natuur rundvlees, vers van het mes, niet diepgevroren, geheel vrij van toevoegingen en traceerbaar.

100% Limousin puur rundvlees uit de natuur

Sinds 1999 houden wij op diervriendelijke wijze Limousin koeien Dit ras is oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk en staat nog heel dicht bij de natuur en dat heeft veel voordelen. Het is een sober en sterk ras met goede moedereigenschappen. De Limousinkudde loopt het grootste gedeelte van het jaar in de natuurgebied Schieveen, waar ze langzaam groeien van natuurlijk gevarieerd ruwvoer Zo dragen ze bij aan de instandhouding, de variatie en het onderhoud van de Schieveense polder en aan de leefomgeving van de weidevogels. Genoemde eigenschappen hebben onze liefde voor dit ras bepaald.

Op ambachtelijke wijze snijdt de slager alle soorten rundvlees, in zijn mobiele slagerij bij ons op het erf. Het vlees is mals, mooi rood en fijn van draad. Wij verpakken, labelen en verdelen het over de bestelde pakketten. Dezelfde dag worden deze opgehaald door de klanten. Korter kan de keten niet worden, vers vlees en minimale voorraden, wel zo duurzaam.

Meer info over bestellen is te vinden op onze website via Hoogerbrugge Natuurlijk.
Of per e-mail lbhoogerbrugge@gmail.com

 

Andere streekproductuitjes

Deze streekproductuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende streekproduct activiteiten.

19 jun
14:00
Workshops tekenen voor jonge kunstenaars die nog beter willen tekenen
21 jun
- 23 jun
12:15
Varend Corso boten in Schipluiden in 2023
Dit event vol prachtige bloemen, planten en groenten mag je niet missen!
5 jul
17:00
Marielle Hoogerbrugge van Hoogerbrugge Natuurlijk met vlees van Limousin koeien op een dienblad bij haar streekproducten winkel in Midden-Delfland op de grens van Rotterdam boer maker
Verkoop van puur natuur rundvleespakketten van Limousin koeien uit de Schieveense polder