Iedere maand verkopen wij Limousin puur natuur rundvlees, vers van het mes, niet diepgevroren, geheel vrij van toevoegingen en traceerbaar.

100% Limousin puur rundvlees uit de natuur

Sinds 1999 houden wij op diervriendelijke wijze Limousin koeien Dit ras is oorspronkelijk afkomstig uit Frankrijk en staat nog heel dicht bij de natuur en dat heeft veel voordelen. Het is een sober en sterk ras met goede moedereigenschappen. De Limousinkudde loopt het grootste gedeelte van het jaar in de natuurgebied Schieveen, waar ze langzaam groeien van natuurlijk gevarieerd ruwvoer Zo dragen ze bij aan de instandhouding, de variatie en het onderhoud van de Schieveense polder en aan de leefomgeving van de weidevogels. Genoemde eigenschappen hebben onze liefde voor dit ras bepaald.

Op ambachtelijke wijze snijdt de slager alle soorten rundvlees, in zijn mobiele slagerij bij ons op het erf. Het vlees is mals, mooi rood en fijn van draad. Wij verpakken, labelen en verdelen het over de bestelde pakketten. Dezelfde dag worden deze opgehaald door de klanten. Korter kan de keten niet worden, vers vlees en minimale voorraden, wel zo duurzaam.

Meer info over bestellen is te vinden op onze website via Hoogerbrugge Natuurlijk.
Of per e-mail lbhoogerbrugge@gmail.com

 

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende streekproduct activiteiten.

14 okt
12:00
Ervaar het boerenleven. Er is op deze dag weer veel te proeven, te zien en te beleven!