Aan de doorgaande vaart de Zweth, staat onze Chalet aan de Zweth. De geheel uit hout opgebouwde locatie heeft een prachtig uitzicht op de landerijen van Midden-Delfland met in de verte het kleinste dorp van Nederland, ’t Woudt. 

Laat jullie inspireren door onze Chalet aan de Zweth en de omgeving van de Chalet.

De zeer ruim opgezette Chalet leent zich zeer goed voor vergaderingen, cursussen en trainingen. Alle faciliteiten zoals een beamer, TV, geluid en flip-over zijn aanwezig om effectief te vergaderen. We kunnen jullie compleet ontzorgen door een volledige catering te bieden. Dit loopt uiteen van een koffie en thee arrangement, lunch tot een diner met pizza eten uit onze eigen houtgestookte pizza oven.

Overnachten

Het is ook mogelijk om een meerdaagse vergadersessie bij ons te organiseren. Jullie kunnen blijven overnachten in een van onze groepsaccommodaties met meerdere slaapkamers en privé sanitair.

Activiteiten

Mochten jullie nog iets willen doen voor, tijdens of na het vergaderen. Kijk dan op de website voor alle activiteiten.

Samenwerken

Wanneer jullie als organisatie bezig zijn met thema’s als onderling vertrouwen, samen werken, visie ontwikkelen, doelen stellen en feedback geven. Onze samenwerkingspartner is zeer ervaren en staat klaar om hierin iets voor jullie te betekenen. Neem gerust contact met ons op en wij brengen jullie in contact met onze samenwerkingspartner.

Andere groepsuitjes

Deze groepsuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende groepsactiviteiten.