Bavette is een heerlijke, inspirerende, rustige vergaderlocatie gevestigd in een oude gerenoveerde koeienstal en ligt op een steenworpafstand van Rotterdam en Den Haag met een eigen parkeerplaats en dus gratis parkeren.

Rustig vergaderen op een unieke locatie

Binnen wordt je welkom geheten door onze gastvrouw en kun je plaats nemen in één van de vergaderruimtes de Wijnbar of het restaurant. Onze Wijnbar kijkt uit over de weilanden, in de verte zie je onze koeien staan. Het restaurant is luxe ingericht met authentieke items die verwijzen naar de historie van het pand. Beide ruimtes zijn van alle gemakken voorzien en stralen rust en comfort uit. Mocht je extra ruimte nodig hebben voor bijvoorbeeld break-out sessies hebben wij genoeg mogelijkheden elders in het pand.

Bavette biedt je alle privacy, je bent de enige vergaderende partij, en neemt jouw zorgen uit handen, zodat je doelgericht te werk kunt gaan. De locatie leent zich voor vele verschillende bijeenkomsten bijvoorbeeld (ontbijt) vergaderingen, brainstormsessies en private dining.

Neem contact met ons op en samen bespreken we jouw wensen.

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende groepsactiviteiten.