Het prachtige rundvlees op je bord komt van eigen boerderij. Achter restaurant Bavette liggen de landerijen waar de runderen vrij kunnen grazen.

De gasten van Bavette zijn iedere keer weer verbaasd over de smaak van het eerlijke & pure vlees: vlees zoals vlees bedoeld is. 

Boutique restaurant Bavette

Restaurant Bavette in Maasland is in alle opzichten uniek. Voor een ultieme vleesbeleving op een unieke locatie is Boutique Restaurant Bavette de aangewezen plek. Genieten van echt(h)eerlijk vlees afkomstig van eigen landerijen. De Wagyu en Hereford runderen grazen op 75ha onbespoten weide achter het restaurant. Bij Bavette wordt duurzaam geboerd met oog voor flora en fauna. De meest geweldige gerechten worden hier geserveerd voor lunch (vanaf 10 personen) en diner. Ook een walking-diner of een mooie BBQ behoort tot de mogelijkheden. Bij mooi weer kun je plaatsnemen op het terras met uitzicht op de landerijen.

Vergadering of een feestje?

Naast het organiseren van een geweldig diner kan er nog veel meer bij Bavette: vergaderen, private dining, bedrijfsborrel, teambuilding, wijnproeverij op maat, feest, jubileum, afscheid, workshop, BBQ, kerstdiner of het geven van een training.

Bavette Farmshop

Naast het restaurant is er aan de Kortebuurt 15 ook Bavette’s Farmshop gevestigd. In Bavette Farmshop kun je terecht voor het smaakvolle en (h)eerlijke vlees van onze eigen boerderij, geweldige versmaaltijden gemaakt door Chef Donald, lokale producten, wijnen en delicatessen. In de Farmshop werken we met het seizoen. Iedere maand worden de versmaaltijden aangepast met producten van Nederlandse roots.

Bavette Farmshop heeft ook nog steeds de webshop, zodat we ook de producten bij je thuis kunnen bezorgen.

Openingstijden

Boutique Restaurant Bavette
Woe t/m za 17:30 uur – sluit
Zo 17:00 uur – sluit

Bavette Farmshop

Woe t/m za 10:00 – 18:00 uur
Zo 12:00 uur- 18:00 uur

Contact

Bavette
Kortebuurt 15
3155 EG Maasland

Tel: 010-5900114

info@bavette.nl
www.bavette.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram

[elfsight_instagram_feed id=”1″]