Het prachtige rundvlees op je bord komt van eigen boerderij. Achter restaurant Bavette liggen de landerijen waar de runderen vrij kunnen grazen.

De gasten van Bavette zijn iedere keer weer verbaasd over de smaak van het eerlijke & pure vlees: vlees zoals vlees bedoeld is. 

Boutique restaurant Bavette

Restaurant Bavette in Maasland is in alle opzichten uniek. Voor een ultieme vleesbeleving op een unieke locatie is Boutique Restaurant Bavette de aangewezen plek. Genieten van echt(h)eerlijk vlees afkomstig van eigen landerijen. De Wagyu en Hereford runderen grazen op 70ha onbespoten weide achter het restaurant. Bij Bavette wordt duurzaam geboerd met oog voor flora en fauna. De meest geweldige gerechten worden geserveerd voor het diner. In het weekend is Bavette nu ook geopend met de High Wine al vanaf 12:30 uur! Heerlijk om de hele middag rustig te vertoeven met diverse wijnen en bijpassende kleine happen. Bij mooi weer kan er ook plaats worden genomen op het terras met uitzicht op de landerijen.

Groepsarrangementen

Naast het diner organiseert Bavette nog veel meer. Zo hebben zij diverse locaties om jouw evenement bijzonder en besloten te kunnen houden. Van een Winter BBQ met privé chef, een bruiloft tot arrangementen volledig op maat. Rondom de kerstperiode pakt Bavette volledig uit. Neem gerust een kijkje op de website.

Bavette Farmshop

Naast het restaurant is er aan de Kortebuurt 15 ook Bavette’s Farmshop gevestigd. In Bavette Farmshop kun je terecht voor het smaakvolle en (h)eerlijke vlees van onze eigen boerderij, geweldige versmaaltijden gemaakt door Chef Donald, lokale producten, wijnen en delicatessen. In de Farmshop werken we met het seizoen. Iedere maand worden de versmaaltijden aangepast met producten van Nederlandse roots.

Bavette Farmshop heeft ook nog steeds de webshop, zodat we ook de producten bij je thuis kunnen bezorgen.

logo bavette

Openingstijden

Boutique Restaurant Bavette
Woe t/m za 17:30 uur – sluit
Zo 17:00 uur – sluit

Bavette Farmshop

Woe t/m za 10:00 – 18:00 uur
Zo 12:00 uur- 18:00 uur

Contact

Bavette
Kortebuurt 15
3155 EG Maasland

Tel: 010-5900114

info@bavette.nl
www.bavette.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram

[elfsight_instagram_feed id=”1″]