Curlingbaan van De Vreemde Vogel

Kom curlen op de te gekke curlingbaan van De Vreemde Vogel! De curlingbaan (zij noemen hem Duckling) is tijdens de wintermaanden geopend onder het overdekte winterterras. Geniet van de kampvuurtjes, de glühwein en de warmte van de schapenvachtjes zorgen voor extra gezelligheid.

Hoe werkt Duckling?

Onze Ducklingbaan is een alternatief op een echte curlingbaan. Geen officiële ijsbaan, maar een kleinere kunststofbaan met grote badeenden als stenen om te schuiven. Het spel kan het beste gespeeld worden in 2 teams van 4 tegen 4 personen. Gemiddeld speel je 8-10 rondes in een klein half uur, waarbij iedereen 1x gooit.

Tip: Ook de Escaperoom en het Buitenhotel zijn geopend!

Winterse groepsactiviteit

Het overdekte winterse terras van De Vreemde Vogel is een ideale plek voor een borrel en een potje Duckling. Voor groepen vanaf 20 personen bieden we ook borrels en diners in de buitenlucht. We kunnen live koken boven een vuurtje of kom genieten van een huisgemaakte glühwein of warme appelsap met kaneel.

Prijs en tijden
Kom je met je gezin, collega’s of vrienden Duckling spelen? Dit kan tijdens de openingstijden van ons Tuincafé; in de vakanties en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Een reservering is voor 25 minuten en voor minimaal 2 personen en maximaal 8 personen. De prijs voor de Ducklingbaan is € 10,- per baan.

Meer info en reserveren via de website

Andere groepsuitjes

Deze groepsuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende groepsactiviteiten.