De voormalige boerderij van De Vreemde Vogel ligt in Vlaardingen. De locatie bevindt zich aan de rand van natuurgebied Midden-Delfland en op fietsafstand van Delft, Rotterdam en het strand van Hoek van Holland.

Slapen in een vliegtuig? Alles kan hier!

Buitenhotel

De Vreemde Vogel bestaat uit bijzondere buitenkamers met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een Bed & Breakfast, waarbij het buitenleven en de beleving centraal staan. Kom slapen in een echt vliegtuig, groot vogelhuis, reuze-struisvogel, safaritent of pipowagen. Alle buitenkamers zijn inclusief ontbijt, opgemaakte bedden, verwarming en privé-sanitair.

De Vreemde Vogel is een kindvriendelijke plek voor alle leeftijden. Het terras aan het water, de boerderij en het tuinhuis zorgen bij zowel warme zomerdagen als bij guur herfstweer voor een plek om heerlijk te genieten.

Bij De Vreemde Vogel:

  • Kinderboerderij met geitjes, schapen en kippen
  • Speeltuin
  • Moestuin en koepelkas
  • Winkeltje
  • Vuurplaats
  • LP-uitleen (voor de platenspeler in je buitenkamer)
  • Terras op de zonzijde
  • Pizza-oven (tijdens de schoolvakanties)
  • Gratis gebruik roeibootjes (zomer)

Zaalverhuur

De Vreemde Vogel heeft twee ruimtes en een groot terras die verhuurd worden voor zowel feestjes als zakelijke evenementen. Een (festival)bruiloft kan van officiële ceremonie tot ontbijt verzorgd worden. Een kindvriendelijke plek voor feesten, borrels, diners of een vergadering.

Tuincafé

De voormalige boerderij, het tuinhuis en het terras zijn het hele jaar geopend voor een huisgemaakte taart, vers broodje of lekkere borrelhap. In de schoolvakanties is het Tuincafé 7 dagen per week open.

Escape Room, red de Di-Da-Dodo!

Een Escape Room speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Help om Prof. Dr. Fügel om de laatst nog levende Di-Da-Dodo te redden. Jij en je vrienden hebben 60 minuten…. GO GO GO!!!! Kijk hier voor meer informatie

Openingstijden

Ons Tuincafé is het hele jaar geopend op zaterdag en zondag van 10.00 tot 20.00 uur en 7 dagen per week in alle schoolvakanties (regio midden-NL). In de zomervakantie ook dagelijks tot 20.00 uur met een avondkaart.

Contact

De Vreemde Vogel
Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen
Tel.: 010-3415025

info@devreemdevogel.nl
www.devreemdevogel.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Volg deze partner op Instagram