De voormalige boerderij van De Vreemde Vogel ligt in Vlaardingen. De locatie bevindt zich aan de rand van natuurgebied Midden-Delfland en op fietsafstand van Delft, Rotterdam en het strand van Hoek van Holland.

Slapen in een vliegtuig? Alles kan hier!

Buitenhotel

De Vreemde Vogel bestaat uit bijzondere buitenkamers met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een Bed & Breakfast, waarbij het buitenleven en de beleving centraal staan. Kom slapen in een echt vliegtuig, groot vogelhuis, reuze-struisvogel, safaritent of pipowagen. Alle buitenkamers zijn inclusief ontbijt, opgemaakte bedden, verwarming en privé-sanitair.

De Vreemde Vogel is een kindvriendelijke plek voor alle leeftijden. Het terras aan het water, de boerderij en het tuinhuis zorgen bij zowel warme zomerdagen als bij guur herfstweer voor een plek om heerlijk te genieten.

Bij De Vreemde Vogel:

  • Kinderboerderij met geitjes, schapen en kippen
  • Speeltuin
  • Moestuin en koepelkas
  • Winkeltje
  • Vuurplaats
  • LP-uitleen (voor de platenspeler in je buitenkamer)
  • Terras op de zonzijde
  • Pizza-oven (tijdens de schoolvakanties)
  • Gratis gebruik roeibootjes (zomer)

Zaalverhuur

De Vreemde Vogel heeft twee ruimtes en een groot terras die verhuurd worden voor zowel feestjes als zakelijke evenementen. Een (festival)bruiloft kan van officiële ceremonie tot ontbijt verzorgd worden. Een kindvriendelijke plek voor feesten, borrels, diners of een vergadering.

Tuincafé

De voormalige boerderij, het tuinhuis en het terras zijn het hele jaar geopend voor een huisgemaakte taart, vers broodje of lekkere borrelhap. In de schoolvakanties is het Tuincafé zelfs 7 dagen per week open.

Vanaf 9 oktober gaan we zelfs 5 dagen per week open en serveren we ook een avondkaart!

Escape Room, red de Di-Da-Dodo!

Een Escape Room speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar. Help om Prof. Dr. Fügel om de laatst nog levende Di-Da-Dodo te redden. Jij en je vrienden hebben 60 minuten…. GO GO GO!!!! Kijk hier voor meer informatie

Openingstijden

Buitenhotel: hele jaar
Tuincafé: alle schoolvakanties, vanaf 9 oktober 2020 ook 5 dagen per week 10.00-21.00 uur.
Zaalverhuur: hele jaar
Escape room: tijdens openingstijden Tuincafé

Contact

De Vreemde Vogel
Van Baerlestraat 252
3132 EK Vlaardingen
Tel.: 010-3415025

info@devreemdevogel.nl
www.devreemdevogel.nl

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram