Bij Hoeve Ackerdijk hebben we aandacht voor de natuur. Via onze producten laten we je zien hoe er op onze boerderij en op het platteland wordt gewerkt. Met onze producten weet je ook waar je eten vandaan komt.

Het merendeel van onze melk gaat naar Friesland Campina en is in de supermarkt te vinden in de pakken Campina Biologisch. Hieronder lees je welke producten we nog meer maken.

Kaas van biologische melk

Eind 2018 maakten we onze eerste kaas. Na bijna een jaar experimenteren om een lekkere én consistente smaak te krijgen, is onze belegen kaas eind oktober 2019 te koop.

De kaas wordt door Bas en Petra van den Berg zelf gemaakt van onze eigen biologische melk.

U kunt de kaas kopen bij Boerderijzuivel Delft of bij de (online) streekwinkel Farm-I-See in Schipluiden. U kunt de kaas ook op Hoeve Ackerdijk kopen, bel dan van tevoren, zodat we wat apart kunnen houden.

Biologische vleespakketten

Af en toe hebben we vleespakketten van een koe. Dit zijn vaak jonge koeien die bijvoorbeeld geen melk meer kunnen geven.  Koop je een vleespakket, dan vertellen we altijd welke koe er is geslacht en waarom.

Het vlees wordt in pakketten van 10 kilo verkocht en bevat verschillende stukken biologisch vlees zoals sukade lappen, biefstuk, stoofvlees en schenkel. Het pakket bestaat voor 50% tot 60% uit gehakt.

Digitale nieuwsbrief van Hoeve Ackerdijk

Geïnteresseerd in de streekproducten van Hoeve Ackerdijk? Meld je via hun website aan voor hun nieuwsbrief.

Andere streekproductuitjes

Deze streekproductuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende streekproduct activiteiten.

10 apr
10:00
lente dag bouwlust kinderen
Lentedag: beleef de boerderij met het hele gezin!