Bij Hoeve Ackerdijk hebben we aandacht voor de natuur. Via onze producten laten we je zien hoe er op onze boerderij en op het platteland wordt gewerkt. Met onze producten weet je ook waar je eten vandaan komt.

Het merendeel van onze melk gaat naar Friesland Campina en is in de supermarkt te vinden in de pakken Campina Biologisch. Hieronder lees je welke producten we nog meer maken.

Kaas van biologische melk

Eind 2018 maakten we onze eerste kaas. Na bijna een jaar experimenteren om een lekkere én consistente smaak te krijgen, is onze belegen kaas nu volop te koop.

De kaas wordt door Bas en Petra van den Berg zelf gemaakt van onze eigen biologische melk.

Trek gekregen in de kaas van Hoeve Ackerdijk? De winkel is open op woensdagmiddag van 14:00-18:00 uur en op zaterdagochtend van 10:00 tot 13:00 uur.

Biologische vleespakketten

Af en toe hebben we vleespakketten van een koe. Dit zijn vaak jonge koeien die bijvoorbeeld geen melk meer kunnen geven.  Koop je een vleespakket, dan vertellen we altijd welke koe er is geslacht en waarom.

Het vlees wordt in pakketten van 10 kilo verkocht en bevat verschillende stukken biologisch vlees zoals sukade lappen, biefstuk, stoofvlees en schenkel. Het pakket bestaat voor 50% tot 60% uit gehakt.

Digitale nieuwsbrief van Hoeve Ackerdijk

Geïnteresseerd in de streekproducten van Hoeve Ackerdijk? Meld je via hun website aan voor hun nieuwsbrief.

Andere streekproductuitjes

Deze streekproductuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende streekproduct activiteiten.

2 sep
- 2 apr
14:00
foto van oude DAF truck bij de opening van de tentoonstelling 'De zuivelproductie in Midden-Delfland, toen en nu' die tijdens de opening van de expositie melkbussen afleverde als opening in Schipluiden Midden-Delfland
lichtblauw icoon van een kaas/streekproduct
Expositie over de zuivelproductie in Midden-Delfland, toen en nu
15 dec
17:00
Marielle Hoogerbrugge van Hoogerbrugge Natuurlijk met vlees van Limousin koeien op een dienblad bij haar streekproducten winkel in Midden-Delfland op de grens van Rotterdam boer maker
lichtblauw icoon van een kaas/streekproduct
Op vrijdag 15 december verkoopt Hoogerbrugge Natuurlijk weer Limousin puur natuur rundvleespakketten van hun koeien uit de Schieveense polder.