Bij Paviljoen de Zweth in Kwintsheul kun je terecht voor hele leuke activiteiten voor een kinderfeestje of om samen met het gezin te doen. Zoals een elektrische sloep huren, kanovaren, fietsen huren, midgetgolfen, survivalen en meer!

Huur een fluisterbootje of ga kanoën!

Elektrosloep huren

Ontdek Midden-Delfland vanaf het water en laat je verrassen. De natuur is prachtig en je ervaart de rust pas echt als je in onze stille, milieuvriendelijke, elektrosloepen vaart. Ze zijn fluisterstil zodat je in dit stiltegebied mag varen.

In de boten passen 8 personen. Er zijn diverse tochten te maken en de duidelijke routekaarten zijn beschikbaar. De boten zijn eenvoudig te bedienen en een vaarbewijs is niet nodig.

De boten zijn ook per hele dag te huur en hebben voldoende energie (accu-capaciteit) en comfort (kussens, stuurtje) voor een hele dag vaarplezier.

Kano’s huren

Ontdek Midden-Delfland vanuit je kano! Wij verhuren stabiele één- of tweepersoons kajaks en Canadese kano’s. Met de kano’s zijn diverse mooie tochten te maken. In de Canadese kano is ruimte voor 2 of 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. Daarnaast is er in deze boot meer ruimte voor bagage.

Zwemvesten zijn aanwezig, evenals diverse mooie routes van verschillende afstanden.

Kortom: Ontspan, Geniet en Onthaast.

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende familie activiteiten.

1 okt
- 2 okt
lichtblauw icoon van een kaas/streekproduct
Ontdek gezellig samen met je buren het agrarische veenweidegebied Midden-Delfland.
8 okt
12:00
Ervaar het boerenleven. Er is op deze dag weer veel te proeven, te zien en te beleven!
23 okt
lichtblauw icoon van een kaas/streekproduct
Heb je appels of peren? Laat er een lekkere sap van persen door De Sappers!