Bij Paviljoen de Zweth in Kwintsheul kun je terecht voor hele leuke activiteiten voor een kinderfeestje of om samen met het gezin te doen. Zoals een elektrische sloep huren, kanovaren, fietsen huren, midgetgolfen, survivalen en meer!

Huur een fluisterbootje of ga kanoën!

Elektrosloep huren

Ontdek Midden-Delfland vanaf het water en laat je verrassen. De natuur is prachtig en je ervaart de rust pas echt als je in onze stille, milieuvriendelijke, elektrosloepen vaart. Ze zijn fluisterstil zodat je in dit stiltegebied mag varen.

In de boten passen 8 personen. Er zijn diverse tochten te maken en de duidelijke routekaarten zijn beschikbaar. De boten zijn eenvoudig te bedienen en een vaarbewijs is niet nodig.

De boten zijn ook per hele dag te huur en hebben voldoende energie (accu-capaciteit) en comfort (kussens, stuurtje) voor een hele dag vaarplezier.

Kano’s huren

Ontdek Midden-Delfland vanuit je kano! Wij verhuren stabiele één- of tweepersoons kajaks en Canadese kano’s. Met de kano’s zijn diverse mooie tochten te maken. In de Canadese kano is ruimte voor 2 of 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. Daarnaast is er in deze boot meer ruimte voor bagage.

Zwemvesten zijn aanwezig, evenals diverse mooie routes van verschillende afstanden.

Kortom: Ontspan, Geniet en Onthaast.

Andere familieuitjes

Deze familieuitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende familie activiteiten.

11 mei
13:00
Vockestaert de Boer op - Midden-Delfland
Met Vockestaert de Boer op nodigt Vockestaert jou uit om een kijkje te nemen op de boerderij van de familie Van Staalduinen in Maasland
18 mei
10:00
Zomerse tekenworkshops bij Weij Streekproeverij
22 mei
14:00
Workshops tekenen voor jonge kunstenaars die nog beter willen tekenen