Minicamping Zwetzone ligt op een prachtige locatie langs de rivier de Zweth. Je kunt terecht met caravan of camper, in een trekkershut of blokhut.

Kamperen

Kamperen bij Minicamping Zwetzone betekent verblijven op een kleine knusse camping. Onze minicamping is het gehele jaar geopend.

Elke kampeerplaats is 100 tot 120 m² groot en heeft een stroom aansluiting van 10 Amp. Vanaf de camping kunt u op de fiets eenvoudig de regio verkennen. Fietsknooppunten passeren de camping en brengt u alle kanten op die u wilt. Op de camping heeft u goed en gratis WiFi bereik.

Trekkershut

Minicamping Zwetzone beschikt over 2 erkende Trekkershutten; de Tomaat en Blauwe Druif. Deze hutten staan knus naast elkaar met een ruim grasveld ervoor. Trekkershutten zijn ideaal voor kort verblijf.

De hutten zijn per nacht te huur, met een maximum van één week. De Trekkershutten zijn het hele jaar te huur.

Blokhut

Op ons terrein beschikken wij tevens over 3 blokhutten van elk 11 m2, welke knus naast elkaar staan met een ruim grasveld ervoor. Ideaal voor een eenvoudige kampeerbeleving zonder zelf al te veel mee te hoeven nemen!

Stromend water, toilet en douche zijn niet aanwezig in de hut, maar vindt u bij het toiletgebouw op ongeveer 30 meter afstand.

De hutten zijn per nacht te huur, met een maximum van één week. Het is mogelijk om kinderfeestjes te houden in de hutten,

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende familie activiteiten.

31 mrt
- 30 jun
Leerlingen van groep 8 van de Aloysiusschool hebben foto’s gemaakt met het thema ‘Midden-Delfland, Giga Groen’.
Leerlingen van groep 8 hebben foto’s gemaakt van ‘Midden-Delfland, Giga Groen’.
9 apr
12:00
dinertafel van der valk hotel delft a4
Geniet van een gezellige Paasbrunch bij Van der Valk Hotel Delft A4
10 apr
10:00
lente dag bouwlust kinderen
Lentedag: beleef de boerderij met het hele gezin!