Ontdek het polderlandschap vanaf het water

De elektrische sloep van Minicamping Zwetzone is geschikt voor 6 personen. Zo vaar je heerlijk stil door het open landschap van Midden-Delfland.

Hoe leuk is het om Midden-Delfland vanaf het water te beleven! Combineer je kampeerverblijf met een dagje varen. Campinggasten van Minicamping Zwetzone hebben de mogelijkheid om een motorbootje te huren. Vanaf het water beleef je de omgeving op een geheel andere wijze.

Zo zie je de watervogels van dichtbij op het water dobberen en hun voedsel zoeken tussen het riet. Vaar langs verschillende molens die in Midden-Delfland te vinden zijn en geniet van de polders met koeien in de wei. Via het water kom je op plekken waar je zelfs met de fiets niet komen kan.

Minicamping Zwetzone heeft verschillende vaartochtjes uitgezet en deze zijn eenvoudig te volgen via de knooppunten van het vaarroute netwerk.

De boot is geschikt voor 6 personen en uitsluitend tijdens je verblijf te reserveren in de receptie.

Neem voor meer informatie contact op met Minicamping Zwetzone.

Andere vaaruitjes

Deze vaaruitjes vind je vast ook leuk!

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende vaaractiviteiten.

11 sep
Activiteiten - varen
Ga mee met de Vlaardingse Fluisterboot voor de "Langs Verdwenen Molens Vaartocht". Deze tocht brengt u langs plekken in de omgeving van Vlaardingen en Schipluiden waar eeuwenlang molens hebben gestaan.
25 sep
12:45
Activiteiten - varen
Ga mee op zondagmiddag met de Vlaardingse Fluisterboot \"ANDANTE\" naar het Melkmuseum De Zonnehoeve en aansluitend de Beeldenkas van Willem Berkhout.