Heerlijk van Dichtbij zet zich in om streekproducten van zoveel mogelijk boeren en telers ‘op de kaart’ te zetten in de nabije omgeving.

Eerlijke producten, duurzaam en kleinschalig geproduceerd.

Heerlijk van Dichtbij Streekproducten

Als consument krijg je een eerlijk product, duurzaam en kleinschalig geproduceerd en met minimale ‘voedselkilometers’ doordat de distributieketen superkort is. Ook is het goed voor de boer: die krijgt een faire prijs voor zijn product. En, essentieel, die boer houdt het agrarisch ‘voedsellandschap’ van Midden-Delfland in stand.

De leden van Heerlijk van Dichtbij

Heerlijk van Dichtbij is geboren uit een samenwerking tussen 12 boeren en telers uit de streek en brengt streekproducten uit Midden-Delfland en omgeving naar zakelijke afnemers in de omringende steden. Alle makers van streekproducten in en om Midden-Delfland kunnen lid worden van de coöperatie. Heerlijk van Dichtbij regelt de verkoop en de marketing van de producten en zorgt voor de logistiek die daarbij hoort. Daarnaast dient de coöperatie als een platform om samen te werken en kennis uit te wisselen met collega-ondernemers en organisaties in het gebied. Veel van de leden van Heerlijk van Dichtbij zijn ook partner van PUUUR Midden-Delfland.

Het assortiment van Heerlijk van Dichtbij bestaat uit:

– dubbeldoelrundvlees
– varkensvlees
– biologisch rundvlees
– biologische zuivel
– boerenzuivel
– goudse kaas
– boerenroomijs
– westlandse sambal
– appel- en perensap
– appelstroop

Streekproducten kopen: kijk in het koelvak bij je lokale supermarkt!

Consumenten kunnen terecht bij diverse verkooppunten waaraan Heerlijk van Dichtbij levert. Bijvoorbeeld bij Hoeve Bouwlust in Maasland, PLUS Danse in Maasdijk, Plus Fahrenheit in Den Haag of Jumbo Buitenhof in Delft. Een actueel overzicht van verkooppunten is te vinden op de website.

Zakelijke afnemers kunnen de producten online inkopen via de webshop. Heerlijk van Dichtbij zoekt, naast verkooppunten in supermarkten, ook (bedrijfs-)restaurants die de streekproducten ‘op het menu’ willen zetten.

Nieuwe afnemers worden van harte welkom. Geïnteresseerd? Account manager Charissa van Meurs staat voor je klaar.

Heerlijk van Dichtbij Midden-Delfland streekproducten

Openingstijden

In de streekwinkel op Boerderij Bouwlust kan je dagelijks terecht. Het team van Heerlijk van Dichtbij is alleen op afspraak aanwezig. Neem vooraf contact op via e-mail of het contactformulier op de website.

Contact

Coöperatie Heerlijk van Dichtbij U.A.
p/a Boerderij Bouwlust:
Oostgaag 31
3155 CE Maasland

info@heerlijkvandichtbij.nl
www.heerlijkvandichtbij.nl 

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Nothing found.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.