Op de grens van het mooie Westland en het groene Midden Delfland, runt Jacqueline van Staalduinen met haar gezin een melkveehouderij. 

We zijn een echt familiebedrijf, waar iedereen op zijn eigen manier een bijdrage aan levert.

Boerin in Midden-Delfland

Sinds 1991 staat d boerderij op deze locatie, Henk zijn ouders hebben de boerderij gebouwd. Er worden zo’n 55 Holstein koeien gemolken. Zij kleuren zomers de weides langs het fietspad tussen de Lier en Maasland.

De dames worden sinds 2018 gemolken met een Lely melkrobot. Dat zorgt er voor dat onze koeien volledig zelf hun dagritme mogen bepalen. Het zorgt voor rust en meer flexibiliteit in de dagelijkse werkzaamheden.

Behalve dames is er ook de zorg voor de meisjes. De meisjes die op het bedrijf worden geboren zijn de dames van de toekomst. Het maakt dat wij onze dieren allemaal goed kennen. Ieder van hen heeft een eigen karakter.

In onze bedrijfsvoering proberen we vooral goed te kijken naar wat het dier op dat moment nodig heeft. We proberen onze koeien de beste zorg te geven die mogelijk is. Want een gezonde blije koe geeft goed haar melk en is een plezier om mee te werken.

Activiteiten

Op ons bedrijf is het mogelijk om een koe te adopteren, we verkopen verse rauwe melk, geven rondleidingen op afspraak en verkopen vleespakketten van eigen koeien.

Wil je ons volgen?

Het wel en wee van onze dieren is te volgen op Facebook. Daar zijn we te vinden onder de naam Boerin in Midden Delfland. Ook op Instagram kun je ons vinden.

Af en toe schrijf ik een blog over het leven op de boerderij en de dingen die mij bezig houden als boerin. Deze kun je hier lezen. 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 13.30 tot 17.30 uur

Vrijdag en zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur

Zondag gesloten

Contact

Boerin in Midden-Delfland
Scheeweg 2
3155 RP Maasland

boerininmiddendelfland@gmail.com
Blog: boerininmiddendelfland

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

[elfsight_instagram_feed id=”28″]