De biologische boerderij Hoeve Rust-hoff is van Jeroen en Gusta van der Kooij. Je kan er eerlijk en biologisch rundvlees kopen van hun eigen Blaarkoppen. 

Een bedrijf waar de natuur leidend is

De missie van Hoeve Rust-hoff

Het veehouderijbedrijf in Maasland heeft ongeveer 65 koeien, 50 ossen en 35 stuks jongvee. Dit zijn voornamelijk Blaarkoppen. Dit is een mooi, oer-Hollands ras dat het goed doet op natuurlijk grasland.
De missie van Jeroen en Gusta is om goed te zorgen voor wat hen is toevertrouwd. Voor de koeien, het land, maar ook voor weidevogels, bijen en andere insecten. Ze werken daarom vanuit biologische principes. De aanpak is niet altijd de makkelijkste, maar het levert wel het beste: voldoening van hun eigen werk en mooie biologische producten: melk en rundvlees.

Webshop

De boerderij biedt diverse vleespakketten aan via hun eigen webshop. Het vleespakket van Hoeve Rust-hoff bestaat uit eerste kwaliteit biologisch rundvlees van hun eigen Blaarkoppen. Het vlees wordt door hun eigen slager gevacumeerd en daarna snel ingevroren. Op deze manier blijft de kwaliteit optimaal.  Het biologisch rundvlees wordt verkocht onder hun eigen merknaam DWARRS. DWARRS staat voor drie-dubbel-doel koeien, Rasecht van Karakter.

Openingstijden

Op de boerderij afhalen van streekproducten kan op vrijdagmiddag tussen 16 en 19 uur terecht.

Contact

Hoeve Rust-hoff
Broekpolderweg 3
3155 EP Maasland
Tel.: 0648804279

info@hoeverusthoff.nl
www.hoeverusthoff.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram