De biologische boerderij Hoeve Rust-hoff is van Jeroen en Gusta van der Kooij. Je kan er eerlijke en biologische zuivelproducten en rundvlees kopen van hun eigen Blaarkoppen. 

Een bedrijf waar de natuur leidend is

De missie van Hoeve Rust-hoff

Het veehouderijbedrijf in Maasland heeft ongeveer 65 koeien, 50 ossen en 35 stuks jongvee. Dit zijn voornamelijk Blaarkoppen. Dit is een mooi, oer-Hollands ras dat het goed doet op natuurlijk grasland.
De missie van Jeroen en Gusta is om goed te zorgen voor wat hen is toevertrouwd. Voor de koeien, het land, maar ook voor weidevogels, bijen en andere insecten. Ze werken daarom vanuit biologische principes. De aanpak is niet altijd de makkelijkste, maar het levert wel het beste: voldoening van hun eigen werk en mooie biologische producten: eigen biologische melk en rundvlees. De producten zijn lokaal, met zorg en liefde voor koe, natuur en mens gemaakt.

Biologisch zuivel en vlees

Onder de merknaam DWARRS zetten Jeroen en Gusta de zelfgemaakte zuivel en de vleespakketten op de markt. DWARRS staat voor drie-dubbel-doel koeien, Rasecht van Karakter. Een langgekoesterde wens was om op de boerderij te starten met verzuivelen op ambachtelijke wijze zonder bewerkingen van de fabriek. Sinds begin 2021 is deze wens werkelijkheid geworden en kunnen ze allerlei dagverse zuivelproducten verkopen die voldoen aan de strenge regels.  

Gusta: “we hebben inmiddels een webshop, waarop klanten hun producten kunnen aanklikken. En dan hoeven ze het alleen nog maar af te halen.” op Broekpolderweg 3 in Maasland. Of kijk op de website van Hoeve Rust-hoff.  Het vleespakket van Hoeve Rust-hoff bestaat uit eerste kwaliteit biologisch rundvlees van hun eigen Blaarkoppen. Het vlees wordt door hun eigen slager gevacumeerd en daarna snel ingevroren. Op deze manier blijft de kwaliteit optimaal. 

Openingstijden

Je kan op de boerderij streekproducten afhalen op:
woensdag: 9:30 – 12:00 uur
vrijdag: 16.00 – 17.00 uur
zaterdag: 10.00 – 12.30 uur.

Contact

Hoeve Rust-hoff
Broekpolderweg 3
3155 EP Maasland
Tel.: 0648804279

info@hoeverusthoff.nl
www.hoeverusthoff.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram

[elfsight_instagram_feed id=”1″]