Bedrijfsopvolgers Paul en Corné runnen beide een melkveehouderij in Midden-Delfland. Via het Jonge Boeren Netwerk zijn ze gaan samenwerken. Ze vonden een betere verwaarding van hun koeienmelk in de vorm van kaas.

De Delflander, een ambachtelijke kaas met een streekeigen karakter

Delflandse Kaasmeesters

En niet zomaar kaas, de kazen zijn ambachtelijk en handgemaakt. Ze zijn gemaakt door het combineren van de melkstromen van de twee boerderijen in 1 kaastobbe. Ook wordt er geen vet of eiwit uit de melk gehaald. Dit zorgt voor een vol karakter en een optimale smaak. De Delflandse kaasmeesters doen alles van A tot Z zelf. Ze melken de koeien, maken de kaas en leveren deze kaas ook zelf uit. Een echte korte keten dus.

Het maken van de kaas is echt vakmanschap en de kazen worden tijdens het bijzondere proces van kaasmaken dan ook met zorg behandeld en nauwlettend in de gaten gehouden. En dat proef je!

logo van de delflandse kaasmeesters met een paar wit/zwart gevlekte laarzen in het gras en de woorden Delfllandse Kaasmeesters

Openingstijden

Onze kaas is, naast online, ook lokaal te koop. Op onze website zijn alle (dichtstbijzijnde) afhaalpunten/winkels te vinden.

Contact

Delflandse Kaasmeesters
Gaagweg 38
2636 AK Schipluiden
Tel.: +31 (0)6 3400 8281

info@kaasmeesters.nl
www.kaasmeesters.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.