Wij verhuren de milieuvriendelijke ‘fluistersloepen’ vanuit 3 locaties in regio Haaglanden.

Randstad Recreaties

In Delft vanaf de bootsteiger aan de Westsingelgracht, direct naast het NS-station, in Den Haag vanuit de Fokkerhaven op de Binckhorst en in Rijswijk vanaf de bootsteiger van Brasserie en B&B ‘De Buytenplaets’.

Maak een dagje Delft, Den Haag of West- en Delfand compleet en ontsnap aan het dagelijkse ritme en de bijhorende hectiek. Kom volledig tot rust tijdens het varen met onze fluistersloepen. Geen ronkende en stinkende brandstofmotor, maar het geluid van kabbelend water. Geniet in de grachten van Delft en Den Haag van de geuren en het gezellige geroezemoes van de stad en in Delf- en het Westland van de rust, de weidse blikken en de geuren van de natuur. In twee woorden … genieten en onthaasten!

Op ontdekking

Kies voor één van de vaarroutes aan boord of bepaal je eigen koers en ga op ontdekkingstocht met je eigen gezelschap (gezin, familie, vrienden of gasten) en ontdek samen Delft, Den Haag en Delf- en het Westland vanaf het water. Vanaf het water is alles anders! In en rondom Delft en Den Haag ervaart u de rijke historie van deze steden met hun prachtige grachtenpanden en vaar langs gebouwen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van Delft als technische hoofdstad en Den Haag als hofstad en regeringszetel van ons land.

Sloep huren

Voor onze sloepen is geen vaarbewijs vereist en zijn geschikt voor maximaal 6 volwassenen of 7 personen als er kinderen bij zijn.

Openingstijden

Bereikbaar: dinsdag t/m zondag van 9.00 tot 22.00 uur.

Contact

Postadres:
Randstad Recreaties BV
Wieringsestraat 52
2583 VB Den Haag
Mobiel: 06-42826100

info@randstadrecreaties.nl
www.randstadrecreaties.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.