Midden-Delfland is een open en groen veenweidegebied tussen de steden Den Haag, Delft en Rotterdam met 14 verschillende recreatiegebieden. Daarmee is het een heerlijke plek om even te onthaasten, uit te waaien of te recreëren in de natuur.

Groen, groen en nog eens groen

Midden-Delfland is ideaal voor recreatie in de buitenlucht. Je kunt er wandelen, fietsen, skeeleren en skaten, paardrijden en varen. De Vlaardingsvaart en de Foppenplas bieden veel plezier op het water, maar er is ook bos of uitgezette boerenwandelpaden.

Wist je dat het gebied ook wel de achtertuin wordt genoemd van Rotterdam? Niet zo gek, want vanuit de stad fiets je zo het platteland in. Ook vanuit Delft, Berkel & Rodenrijs, Den Haag of het Westland zijn de polders dichtbij.

In 14 verschillende recreatiegebieden van Midden-Delfland ben je welkom om te genieten van de buitenlucht, de horeca en recreatiemogelijkheden.

Klik voor meer informatie over de verschillende recreatiegebieden (in alfabetische volgorde) op de links naar de website Middendelfland.net.

avatar

Redactie

Het team van PUUUR Midden-Delfland.