Recent maakte Marlies Ruigrok samen met haar team en in coproductie met Karavaan haar nieuwe voorstelling De Kleur Oranje.

Een persoonlijke, muzikale vertelling door Marlies, bijgestaan door haar drie muzikanten in een voor Marlies typerende eigenwijze bezetting (Aron Raars – gitaar, Peter Keijsers – sousafoon, trombone en  Boudewijn Ruigrok – piano, synthesizer).

Marlies neemt je mee in haar verhalen, gedachtes, muziek en ze laat je niet meer los. Theaterkrant was bij de première in mei 2023 en schreef lovend:

“Begeleid door een uitstekend combo houdt ze onze aandacht met haar krachtige zangstem en overtuigend acteren moeiteloos vast.” – Theaterkrant

De Kleur Oranje in Midden-Delfland

Op zaterdag 11 november 2023 is deze voorstelling voor het eerst te zien in Midden-Delfland. In de dagen rond Allerzielen, speelt Marlies haar nieuwe voorstelling in de kerk van ’t Woudt.

’t Woudt als dorpje en in bijzonder de historische kerk zijn belangrijke erfgoed elementen in Midden-Delfland. Niet alleen als blik op het verleden, maar vooral ook als levend bestanddeel van de identiteit van ons bijzondere landschap en samenleving. Daarvoor is het belangrijk dat kunst en theater samengaan met erfgoed en tradities en zo betekenis geven en inspiratie bieden aan onze toekomst. De voorstelling ‘De Kleur Oranje’ maakt daarvoor een prachtige verbinding met de rituelen en symbolen van het Woudtse kerkje en Allerzielen. Dit wordt onderstreept met Marlies en Boudewijn Ruigrok, twee veelbelovende artiesten, beiden geboren en getogen in Midden-Delfland, op het podium.

Wandeling voor herinnering en ontmoeting

In deze periode van herdenking en het thema van de voorstelling is er bij deze voorstelling een wandeling voor herinnering, bezinning en ontmoeting in de polders rondom ‘t Woudt. De wandeling is een mooie ‘weg’ naar de voorstelling om uw eigen herinneringen en verhalen met andere of in stilte te beleven en delen. De wandeling wordt begeleid door Erik-Ivo Homan. Vertrek 14.00 uur vanaf de kerk in ‘t Woudt, lengte ca 6 km. Na terugkomst koffie en thee in de kerk.

Kosten
Wandeling: 14.00 uur, kosten 7,50 euro per persoon
Voorstelling: 16.30 uur, kosten 17,50 euro per persoon

(foto’s Moon Saris)

Informatie & kaarten bestellen
11 nov

Starttijd: 16:30
Eindtijd:

Bekijk de website