Wandeling ‘De Duifpolder in beeld’

Op zaterdag 11 juni wordt er een heerlijke wandeling door de landelijke Duifpolder georganiseerd! De wandeling start in lunchroom ‘Het Raadhuis’. We beginnen de tocht in Schipluiden met een nieuwe lokale lekkernij ‘de Raesfeltreep’ bij de koffie/thee. Een stevige wandeling geeft namelijk niet alleen energie, maar vraagt ook om een stevige bodem.

Vervolges gaan we op pad langs de historie van Schipluiden naar de landelijke en vogelrijke ‘Duifpolder’. We horen en zien de levende natuur en het boerenbedrijf. Daarna maken we een bijzondere stop bij ‘De Beeldenkas’. Dit is een nog relatief onbekende parel van Midden-Delfland. Zoveel creativiteit bij elkaar is ongewoon! Onderweg maken we gebruik van de speciale trekpont over de Vlaardingse vaart.

Ten slotte lopen langs een informatieve route terug naar het startpunt; ‘Het Raadhuis’.

Meer informatie

De wandeling ‘De Duifpolder in beeld’ start om 10.00 uur en rond 13.00 uur zijn we weer terug. De route is rond de 10 kilometer en er kunnen maximaal 15 mensen meewandelen.

Wandel je gezellig mee? Geef je vóór 3 juni op bij Ode aan Midden-Delfland via govertvo@entreeadvies.nl. De kosten bedragen €12,50 per persoon, inclusief bovengenoemde. We vertrekken vanaf Het Raadhuis in Schipluiden.

Dit is een activiteit in het kader van de Ode aan Midden-Delfland.

Over Ode aan Midden-Delfland