Tussen Rotterdam en Delft, aan het water van de Schie ligt het elegante restaurant Aan de Zweth. Rij er niet aan voorbij, want dit toprestaurant mag je niet missen.

Binnen een jaar ontvingen Joris en Anjeta Peters hun allereerste Michelinster!

Sterrenrestaurant

Eigenaar en topchef Joris Peters wist zich door hard te werken in de zogenoemde Sterklas te plaatsen, dit is de hoogste culinaire opleiding van Nederland. Na fantastische werkervaringen bij onder andere de Librije in Zwolle was hij in 2015 toe aan zijn eigen avontuur. Met zijn vrouw Anjeta Peters begon hij restaurant Aan de Zweth. Een restaurant waarbij je warm wordt ontvangen en de Delftse kunst opvallend is. Het uitzicht op het water is prachtig en de gerechten maken deze tot in de puntjes verzorgde ervaring compleet.

Alliance Gastronomique

Joris is trots op zijn restaurant Aan de Zweth en dat straalt hij ook uit. Het werk is zijn passie en werkt met zijn team keihard om de gast mee te nemen in een waar avontuur. In 2017 sloot Joris zich aan bij de Alliance Gastronomique. De restaurateurs, chefs en sommeliers die zijn verenigd in de Alliance Gastronomique behoren tot de top van Nederland en Vlaanderen.

De smaak van Joris

Chef Joris houdt van lokale invloeden. Dat geldt zowel voor het Delfts servies als de producten waarmee hij werkt. De gerechten zijn klassiek en met prachtige presentaties maakt hij het bord eigentijds. “Knollen, paddenstoelen en verse truffel, mijn hart gaat er sneller van kloppen.” Als Joris zijn stijl in één woord zou moeten vangen, zou hij kiezen voor ‘aards’. “Dat wil niet zeggen dat je bij mij geen zuurtje proeft, maar de aardse tonen voeren uiteindelijk de boventoon”.

Gastvrij en oog voor detail

Zin in een smaakexplosie, gastvrije beleving op een prachtige locatie? Dan zit je bij Aan de Zweth uitstekend. Het oog voor detail is niet alleen op het bord te zien, maar ook in het restaurant en de service. Reserveer je tafel en geniet onder andere van de signature dish Noordzeekrab met curry, kalfstartaar en ‘Impérial’ kaviaar.

Openingstijden

Geopend van donderdag tot en met zondag.

Lunch: 12.00 – 16.30 uur (binnenkomst tot 14.00 uur)

Diner: 18.00 – 22.00 uur (binnenkomst tot 20.00 uur)

Maandag, dinsdag en woensdag gesloten.

Contact

Aan de Zweth
Rotterdamseweg 480
2636 KB Schipluiden
Tel.: +31 10 470 41 66

info@aandezweth.nl
www.aandezweth.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram

[elfsight_instagram_feed id=”1″]