Sinds oktober 2015 is Bij de Buurvrouw geopend aan de Maaslandse Dam, tussen de dorpen Maasland en Schipluiden. Er is een landelijk, ruim terras met loslopende kippetjes. Er is een aansluitend koele en beschutte veranda; een gezellige binnenruimte, en op de bovenverdieping twee vergaderruimtes.

Bij de Buurvrouw is het gevolg van passie voor het prachtige gebied, lekker eten, én mensen die wij willen laten meegenieten van Midden-Delfland.

Koffie, taart, lunch en High Tea

Het aanbod: heerlijke koffie en heel veel diverse soorten thee met natuurlijk een eigengebakken taart voor erbij. Voor de lunch is er keuze uit Holtkamp kroketten, uitsmijter, desembrood met divers beleg, soep en salade. “Ons lunchaanbod wisselt per seizoen, we maken zo veel mogelijk gebruik van lokale producten.” De high tea is ook een aanrader. Je zit hier zo vrij, dat het voelt alsof je echt even weg bent. 

Vergaderen of een feestje

Buiten de openingstijden, is de plek te reserveren voor besloten gezelschappen: vergaderingen, private dining, vieren van verjaardagen met hapjes, buffet, high tea, je noemt het. Bij de Buurvrouw is van alle markten thuis.

Openingstijden

Openingstijden: vrijdag t/m zondag van 10 tot 17 uur.
En op afspraak.

Contact

Bij de Buurvrouw
Oostgaag 18
3155 CG Maasland
010 590 49 45

info@bijdebuurvrouwmaasland.nl
www.bijdebuurvrouwmaasland.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.