Boerderij de Hoefwoning ligt midden in de prachtige polders van Midden-Delfland. De wind die door de rustieke appel- en perenbomen ruist, het gekwetter van de weidevogels, het prachtige uitzicht over de groene weilanden, de grazende kalfjes maken deze plek uniek.

Wie de boomgaard instapt, ervaart een zee van rust.

Boeren bourgondische picknick

De bourgondische picknick is een ode aan de streekproducten van Midden-Delfland. Je proeft de zachtheid van de pure onbewerkte lokale en zelfgemaakte producten. Geniet van de yoghurt van de Hoefwoningmelk, smaakvolle boerenkazen, authentieke vleeswaren, 100% appelsap van appels uit de boomgaard, home made zuurdesembrood, jammetjes van de vruchten uit de moestuin, zuivere bloemenhoning uit het ‘bosje’ en ga zo maar door.

Eeuwenoud Kerkenpad

Boerderij de Hoefwoning ligt direct aan het Kerkenpad Dijkpolderpad. Dit Kerkenpad is één van de oudste wandelroutes van Midden-Delfland en was vroeger de kortste verbinding door de polders naar kerken en scholen. Het Dijkpolderpad kronkelt prachtig door het polderlandschap. Het is een fantastische gewaarwording om wandelend via dit stukje unieke cultuurhistorische pad onze boerderij te bereiken.

Wat nog meer

De boomgaard leent zich bijzonder goed als locatie voor kleinschalige evenementen. Je huurt de plek en je hebt de vrijheid om deze naar eigen smaak in te richten. Wil je langskomen om de boomgaard te bekijken? Neem dan contact met Jacqueline Nell op.

Reservering

De boeren bourgondische picknick gaat op afspraak. Ga naar de website om zelf je bourgondische picknick te reserveren. Het minimum aantal personen is 8. Je hebt als groep de gehele boomgaard tot je beschikking: vrijheid, blijheid en heerlijkheid.

Openingstijden

Boerderij De Hoefwoning is geopend op afspraak.

Contact

Parallelweg 3
3155 RM Maasland
Mobiel: 06-14336359

info@hoefwoning.nl
www.hoefwoning.nl

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.