Camping Het Zonneveld is een energie neutrale minicamping gelegen in Midden-Delfland. Centraal gelegen in het groen, met de historische stad Delft om de hoek, is het een uitstekende plek voor een korte of langere vakantie.

Een mini-camping in de Dorppolder van Midden-Delfland, uniek en centraal.

Kamperen

Er is plaats voor vier tot acht familietenten en voor zes tot tien caravans of campers. Daarnaast verhuren we een compleet ingerichte safaritent. Voor trekkers is er altijd nog wel plek. Verder is er een speelveld, een vuurplaats, schommels, een trampoline, een zandbak, verstopplaatsen, spannende ontdekdingen enzovoort. Er is schoon sanitair aanwezig en er wordt  eigen stroom opgewekt en ook het douchewater wordt (grotendeels) door de zon opgewarmd.

Natuur

Met het trekpontje kom je direct op het netwerk van fiets- en wandelroutes in Midden-Delfland terecht. Er is van alles te doen voor elke leeftijd zowel op de camping als in de omgeving. Het is echter ook een prima plek om niets te doen. Gewoon tussen twee bladzijden van een relaxt boek wat kijken naar de polder met het gras en het vee, met de vogels en de vlinders.

Openingstijden

De camping is geopend van begin april tot eind september.

Contact

Camping Het Zonneveld
Gaagweg 24
2636 AJ Schipluiden
Tel.: 015 380 8053

info@het-zonneveld.nl
www.het-zonneveld.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram