De Paardenstal is een bijzondere evenementenlocatie en een melkveebedrijf volgens de standaarden van kringlooplandbouw.

Een unieke locatie voor een onvergetelijk evenement

Evenementenlocatie

Sinds 2003 kun je in deze horecaboerderij terecht voor de meest uiteenlopende particuliere en zakelijke evenementen. Denk aan verjaardagsfeesten, bruiloften, familiebijeenkomsten, bedrijfsborrels en vergaderingen. Naast een stijlvolle binnenruimte (grote en kleine zaal) hebben ze een ruim en zonnig terras met uitzicht op de weilanden en grazende koeien. In alle rust kun je genieten van wat het buitenleven te bieden heeft.

Vergaderen

De zakelijke ruimte is perfect voor een vergadering en de informele ruimte voor de pauze. Voor vergaderingen, workshops, lezingen en seminars kun je gebruikmaken van onze presentatieruimte waar plaats is voor 10 tot ongeveer 45 personen in een theateropstelling. Aanwezig: een beamer, projectiescherm, flipover en draadloos internet. Er kan een volledige catering verzorgd worden.

Bij mooi weer kun je bovendien gebruikmaken van ons buitenterras, waar je kan vergaderen in een inspirerende, groene omgeving of pauzeert met uitzicht op grazende koeien. Wil je van dichtbij kennismaken met deze grazers? Vraag dan ook een rondleiding bij de melkveehouderij aan.

Melkveebedrijf

Bijzonder aan De Paardenstal is dat het niet alleen een evenementenlocatie is. Het melkveebedrijf is ook nog volop in bedrijf. De eigenaren zijn trots op hun agrarische afkomst en dat kun je in alles terugzien.

Ze werken volgens de regels van kringlooplandbouw. Kringloopboeren gebruiken zo min mogelijk krachtvoer en kunstmest. Alles draait om een uitgekiende wisselwerking tussen voerkwaliteit, gezond bodemleven, gezonde koeien, vruchtbare mest en een schoon milieu. Kringloopboeren laten hun koeien zo lang mogelijk in de wei grazen en werken natuurvriendelijk. Ze kunnen je er van alles over vertellen tijdens een rondleiding.

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag op afspraak.

Op zon- en feestdagen gesloten.

Contact

De Paardenstal
Gaagweg 38
2636 AK Schipluiden
Tel.: 015 38 08 173
WhatsApp: 06 44396978 (Corryne van Leeuwen)

info@depaardenstal.com
www.depaardenstal.com

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.