De Tuinderij is een recreatieve feestlocatie die hilarische activiteiten aanbiedt. Het ligt gelegen in een oase van rust, midden in de polder en langs het water. Deze unieke locatie is geheel in jaren ’60 stijl ingericht. Dé locatie voor uw team of bedrijfsuitje, familie-uitje, groepsuitje, verjaardag of jubileum.

Dé plek voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje, familie-uitje of als je iets te vieren hebt.

Unieke activiteiten

Ben je op zoek naar iets unieks? Er zijn allerlei activiteiten te combineren, zoals: Plankgas door de Kas, Waar is de Mol?, Levend Tafelvoetbal, Wc-Pot Race, Touwdouwen (i.p.v. touwtrekken), Zweefbalspel, 4 op ‘n rij Ballenrace, Voetdarts en Sumo-Worstelen. Ook zijn er Solex en E-kickbike Tours te boeken, rondvaarten te maken met een ‘Westlandse schuit’ en Volkswagen Kevers te huur voor een prachtige rondrit door het Westland.

De huiskamers

De Tuinderij heeft vijf huiskamers met aansluitende terrassen, geheel in een herkenbare jaren ‘60 stijl. In combinatie met één of meerdere activiteiten, kunnen de huiskamers worden gebruikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of verjaardag.

Evenementen

Zonder boeking kun je terecht op één van de Westlandse middagen met live muziek. Deze worden meerdere keren per jaar georganiseerd. De evenementen van De Tuinderij vind je in de agenda.

Openingstijden

De openingstijden zijn afhankelijk van geboekte uitjes en/of feesten en wijken af van de standaard tijden van telefonische bereikbaarheid.

Contact

De Tuinderij
Van Wijklaan 2
2678 NJ De Lier
Tel: 015-3801580

info@detuinderij.nl
www.detuinderij.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram