De Tuinderij is een recreatieve feestlocatie die compleet dagvermaak voor grotere gezelschappen (vanaf 20 tot 500 personen) aanbiedt. De Tuinderij ligt binnen de gemeente Westland, grenzend aan Midden Delfland, midden in de polder en gelegen langs het water. Op 5 minuten rij-afstand van de A4 en 10 min rij-afstand van de A20 tussen Den Haag en Rotterdam is De Tuinderij centraal in Zuid-Holland een unieke en goed bereikbare locatie. De huisstijl van
De Tuinderij is nostalgisch en sfeervol. Het activiteiten aanbod (zówel binnen- als buiten) is ronduit hilarisch en uniek te noemen.

Dé ideale locatie voor uw verjaardag, jubileum, team- of bedrijfsuitje.

De Tuinderij: unieke locatie en hilarische activiteiten

Ben je op zoek naar iets unieks? Er zijn allerlei activiteiten te combineren, zoals: Plankgas door de Kas, Wc-Pot Race, Levend Tafelvoetbal, 4 op ‘n rij Ballenrace, ‘Waar is de mol?’, Touwdouwen (i.p.v. touwtrekken), Zweefbalspel, Voetdarts en Sumo-Worstelen. Ook zijn er buitenactiviteiten zoals E-Puch en
E-kickbike Tours en Volkswagen Kevers voor een mooie tourtocht door gemeente Midden Delfland en Westland te boeken. Een rondvaart op een schuit (Kagenaar) behoord ook tot de mogelijkheden.

Nostalgische feestzalen

De Tuinderij heeft vijf nostalgische feestzalen met aansluitende terrassen. Geheel in een herkenbare jaren ‘70 stijl. In combinatie met één of meerdere (buiten) activiteiten, kunnen de huiskamers worden gebruikt voor bijvoorbeeld een verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum of voor een heerlijk buffet of barbecue. Indien gewenst kan er ook bijv. een pub-quiz of muziekbingo in één van onze nostalgische feestzalen geboekt worden.

De Tuinderij beschikt over ongeveer 200 eigen parkeerplaatsen. Parkeren is gratis en kan “voor de deur”. Vanaf 2024 beschikt De Tuinderij ook over een aantal elektrische oplaadpunten.

Openingstijden

De openingstijden zijn afhankelijk van geboekte uitjes en/of feesten en wijken af van de standaard tijden van telefonische bereikbaarheid.

Contact

De Tuinderij
Van Wijklaan 2
2678 NJ De Lier
Tel: 015-3801580

info@detuinderij.nl
www.detuinderij.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.