Golfbaan Delfland ligt midden in Midden-Delfland en wordt door velen beschouwd als de grootste Pay-&-Play golfbaan van Zuid-Holland!

Kom een dagje golfen op één van de mooiste golfbanen van de regio.

Golfbaan Delfland

Bij Golfbaan Delfland betaal je geen lidmaatschap of contributie, dus wees welkom. Je kunt hier namelijk voordelig spelen hoe vaak en wanneer je maar wilt. En het leuke is, je kunt oefenlessen nemen en 9 of 18 holes spelen zonder lidmaatschap, contributie, aandeel of entreegeld. 

De baan

De golfbaan heeft een gevarieerde 27-holes Championship Course (Par 72/73) en een uitdagende Challenge Course (9-holes Par 3). Door het jaar heen organiseren ze regelmatig open (fun)wedstrijden en andere gezellige events. Voor jong en oud; beginners en gevorderden én altijd voor spelers van andere banen toegankelijk!

Oefenfaciliteiten en golfacademy

Wil je het gewoon een keertje proberen? Golfbaan Delfland beschikt over uitstekende gratis oefenfaciliteiten. De verlichte en deels overdekte en verwarmde driving range biedt plaats aan 56 golfers. Voor het korte werk kun je, gratis, terecht op meerdere putting en chipping greens en een pitching area. De gekwalificeerde golfleraren van de Golfacademy verzorgen beginnerscursussen, privé-en groepslessen maar ook mentale en fysieke trainingsprogramma’s.

Brasserie en golfshop

Bij Brasserie Delfland (met zonnig en beschut terras) kun je sfeer- en smaakvol eten en drinken voor een betaalbare prijs. Ook niet-golfers zijn van harte welkom. Daarnaast is er een Golfshop met vele topmerken en een uitgebreid assortiment clubs, tassen, kleding en schoeisel én een advies op maat; o.a. door een persoonlijke fitting sessie.  

Meer informatie

Golfbaan Delfland ligt op de grens van Delft en Schipluiden en is gemakkelijk over de A4 vanuit zowel Den Haag als Rotterdam in 10 à 15 minuten te bereiken.

Openingstijden

De golfcourses zijn open van zonsopgang tot na zonsondergang.
De brasserie is open van 7.30 tot 22.00 uur.
Bekijk hier de exacte openingstijden.

Contact

Golfbaan Delfland
Abtsrechtseweg 1
2636 HZ Schipluiden
Tel.: 015 – 380 79 11

info@delflandgolf.nl
www.delflandgolf.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.