Het Sonnetje is sinds 1992 een gevestigde naam in Maasland. Wat ooit begon met alleen pannenkoeken, als afzet voor de eigen melk, is uitgegroeid tot veel meer!

Terwijl de kinderen zich vermaken in de speelschuur, kun jij genieten van een goede kop koffie met een heerlijk stuk taart.

Restaurant het Sonnetje Pannenkoek & zo

Op een rustige plek in het groene hart van de Randstad ligt het Sonnetje. Wat vroeger een melkveehouderij was, is nu verbouwd tot een gezellig pannenkoekenrestaurant.

Het in 2019 vernieuwde ‘Sonnetje pannenkoek & zo’ betekent nog steeds heerlijke pannenkoeken, maar daarnaast nog veel meer.

Op de menukaart staan heel veel verschillende soorten pannenkoeken. Daarnaast wordt er ook huisgemaakt gebak, heerlijke lunchgerechten en vleesgerechten aangeboden bij het Sonnetje. Het vlees is afkomstig van de runderen van eigen boerderij. Voor de kids is er een speciaal kindermenu en na het eten kunnen ze zich lekker uitleven in de kinderschuur!

Bij de authentieke boerderij ligt een heerlijk ruim terras, met voldoende zitplaatsen. De pannenkoekenboerderij is goed te bereiken vanuit Rotterdam, Maassluis, Westland en Delft.

Vergadering of iets te vieren?

Het Sonnetje is perfect voor je vergadering of wanneer je iets te vieren hebt zoals een kraamborrel, bedrijfsuitje of (kinder)verjaardag. Er is van alles mogelijk, neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

Wij zijn geopend van:
Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 20.00 uur.
Op maandag zijn wij gesloten.

Contact

Sonnetje Pannenkoeken & Zo
Kortebuurt 15
3155 EG Maasland
Tel. 010-5911149

info@sonnetje.nl
www.sonnetje.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.

Evenementen op deze locatie

Een overzicht van de eerstvolgende evenementen op deze locatie.

Volg deze partner op Instagram

[elfsight_instagram_feed id=”1″]