De trouwdag, één van de belangrijkste dagen in jullie leven. Die dag vraagt om passend en stijlvol vervoer waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd. Of gezellig met de familie op pad door Midden-Delfland?  Van Dorp trouwkoetsen maakt je droom waar!

Trouwen in een koets

Een mooie antieke roomwitte trouwkoets is nog altijd een plaatje om te zien. Het bruidsrijtuig vormt altijd een stijlvolle eenheid met de volgrijtuigen voor ouders en genodigden. Alle rijtuigen kunnen met een tweespan of een vierspan paarden worden aangespannen.

Volgkoetsen

Wat is er leuker dan de gasten in stijl mee te nemen op deze geweldige dag! Wij beschikken over diverse Jan Pleziers om jullie gasten gepast en stijlvol te vervoeren.

Onze Jan Pleziers beschikken over 16 zitplaatsen en uiteraard wordt het rijtuig door een schitterend span paarden getrokken. De Jan Plezier kan open en dicht gebruikt worden.

De koetsiers zijn deze dag gekleed in een op elkaar afgestemd tenue.

Rondritten

Wij verzorgen ook rondritten met een Jan Plezier voor gezelschappen van 10 tot 28 personen. Van een uurtje tot een hele dag. Een leuk idee voor een familiereünie, bruiloft, dagje uit en verjaardagen.

Een leuk en origineel idee is het bijvoorbeeld om bij een jubileum met z’n allen de jubilaris op te halen. Na een korte of lange rondrit rijdt de Jan Plezier door naar een eventuele feest locatie.

Reserveren

Heb je interesse in een van de koetsen? Vraag gerust informatie aan.

Contact

Van Dorp trouwkoetsen
Zouteveenseweg 7
2636 EG Schipluiden
Tel: 015-3808845

info@vandorptrouwkoetsen.nl
www.vandorptrouwkoetsen.nl

Te doen op deze locatie

Bekijk alle activiteiten van deze partner.