Wie ben ik?

Ik ben Marga van der Wulp, oud-docente kunstgeschiedenis en tekenen en groot verzamelaar. In het hartje van het pittoreske dorp Maasland bieden we met onze galerie een heerlijk plek om te vertoeven. De gerechten die we serveren zijn allemaal 100% biologisch en zijn bij voorkeur van dichtbij.

belegd broodje met 100% biologische streekproducten uit Midden-Delfland en regio bij Marga van der Wulp

100% biologische streekproducten op de kaart

In onze galerie met design, glas, keramiek en gebruiksartikelen kun je ook terecht voor koffie of thee met gebak, voor een lekkere lunch met belegde broodjes of voor een gezellige borrel met een borrelplank.

We kiezen ervoor om enkel 100% biologische producten te gebruiken.

Zo komt onze kaas, slagroom, kefir, chocomel en boter van Hoeve Rust-hoff. Die boer werkt gecertificeerd biologisch. Net als Hoeve Biesland waar we ons brood, de worteltjestaart, eieren, vleeswaren en groenten vandaan halen. Bij de Stadslandbouw van Ruytenburch uit Vlaardingen halen we het hele seizoen kruiden (en verse bloemen).

Al deze heerlijke producten gebruiken we om onze taarten te bakken, voor in onze soepen, voor de belegde broodjes en voor de borrelplank.

Gezond, lekker, biologisch en van dichtbij! Dat is toch heerlijk. U bent van harte uitgenodigd om een keer langs te komen.

avatar

Redactie

Het team van PUUUR Midden-Delfland.