Vandaag zijn we niet thuis

Maaike en Romi, al jaren vriendinnen, beide moeder, beroepsfotograaf en ondernemende types. Tijdens de lock-down in maart 2020 wilden ze niets liever naar buiten om plekjes en hotspots te ontdekken, die hun afleiding boden en waar ze met het gezin konden genieten.

“Zodra één van ons een nieuw pareltje had ontdekt, ging deze hup, de “appgroep” in. Ook in onze omgeving kregen we steeds vaker de vraag ‘Ken jij nog een leuke to go plek voor kids of een mooi stukje natuur?'” Dit resulteerde in een Koffie & Go instagramaccount waar ze met heel veel liefde en plezier aan werkten. Toen de horeca weer open mocht en andere activiteiten buitenshuis ook weer mochten starten kwam de wens om dit platform uit te breiden.

Zo ontstond: Vandaag Niet Thuis. Plekken die verbonden zijn met de natuur, waar je kan ontdekken, kidsproof en als het kan ook met terras of een leuke overnachting.

Naar Midden-Delfland

De dames komen zelf uit de omgeving Vianen en ontdekken inmiddels allerlei plekken in Nederland. Wij nodigden ze uit om in twee dagen Midden-Delfland te ontdekken. Deze groene oase mag niet ontbreken op hun website, want het past allemaal waar zij voor staan. Lees hun avontuur en kom dan terug om ook Midden-Delfland te ontdekken!

Vandaag Niet Thuis in Midden-Delfland