Vier Pasen in Midden-Delfland!

Van uitgebreid brunchen tot grutto’s spotten en van lammetjes knuffelen tot eieren zoeken in de polder: het veelzijdige groene aanbod van Midden-Delfland heeft voor iedereen iets te bieden. Met deze blog vol tips ga jij een onvergetelijk paasweekend tegemoet.
Kom je ook ont-haas-ten?

Pasen Van der Valk Delft

1. Geniet van heerlijkheden bij van der Valk Hotel Delft A4

Wil je uitpakken met Pasen? Bij Van der Valk Hotel Delft A4 vier je Pasen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Het gehele paasweekend geniet je hier van een paasontbijt, paasbrunch en paaslunch. Liever dineren? Op Eerste Paasdag staat er een Live Cooking Paasbuffet voor je klaar. Trakteer jezelf en je naasten op een overheerlijk Pasen.

Reserveer nu
Pasen - Hoeve Bouwlust - Midden-Delfland

2. Vier de lente bij Hoeve Bouwlust

Ga er op Tweede Paasdag lekker op uit en vier de lente bij Hoeve Bouwlust. Van 11:00 tot 16:00 uur ben je welkom voor een gezellige middag vol activiteiten. Ga eieren zoeken in het weiland, struin rond bij de marktkraampjes, zeg gedag bij de lammetjes of doe mee aan de paasspeurtocht. Nu alleen nog hopen dat de zon zich laat zien 😉

Meer informatie
Lammetjesdag - Midden-Delfland

3. Bewonder de pasgeboren lammetjes op Lammetjesdag

HOERA! De eerste lammetjes zijn geboren! Op Tweede Paasdag ben je van harte welkom op de Adrianushoeve om ze te bewonderen. Naast het knuffelen van de lammetjes kun je kijken naar de schapendrijfkunsten van de honden en meedoen met de slootexpeditie. Shantykoor Stuurloos zorgt die dag voor sfeervolle muziek. Trek gekregen? Rooster je eigen marshmallows of bestel een pannenkoek!

Meer informatie
Grutto's Midden-Delfland

4. Spot de eerste grutto’s

Vogelliefhebbers weten het vast al: de eerste grutto’s zijn alweer gespot. Wist je dat Midden-Delfland een oase is voor weidevogels? Er wordt door verschillende natuurorganisaties hard gewerkt om het gebied aantrekkelijk te houden. Het paasweekend is het perfecte moment om er lekker op uit te trekken. Via de link hieronder vind je 5 tips voor het spotten van weidevogels.

Meer informatie
varen Midden-Delfland

5. Ga het water op!

Ga voor een rustige Pasen op het water. Hier ervaar je de natuur anders. Varen door het waterrijke Midden-Delfland geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Huur een elektrisch bootje en volg een van de routes uit het vaarroutenetwerk. Wie weet spot je nog wel een grutto onderweg!

Meer informatie
avatar

Esmeralda Groen

Hallo, ik ben Esmeralda, online marketeer en redacteur bij PUUUR Midden-Delfland. Met veel passie deel ik de leukste plekjes met jou en inspireer ik je graag voor jouw volgende bezoek in Midden-Delfland. Heb je vragen? Stuur een e-mail!