3 leuke evenementen in Midden-Delfland die je niet mag missen

Pak je agenda erbij, want deze aankomende evenementen in Midden-Delfland zijn een bezoek waard! In deze blog delen we 3 leuke en unieke evenementen die je absoluut niet mag missen deze herfst. Zien we jou ook binnenkort in Midden-Delfland?

Expositie Tavenu | Aangedragen door de zee

zaterdag 5 oktober t/m zondag 27 oktober

Breng in de maand oktober een bezoek aan de kleurrijke expositie ‘Aangedragen door de zee’ in Tavenu, gelegen in het pittoreske centrum van Maasland. Mick Otten presenteert in deze expositie een unieke serie foto’s van zeedieren, die hij vastlegt tijdens zijn wekelijkse duiktochten en aan de kust. Hij haalt deze dieren uit hun natuurlijke omgeving door ze op een zwarte achtergrond te fotograferen, waardoor hun vormen en kleuren prachtig naar voren komen. Ytte Hart creëert sculpturen van aardewerk en porselein, geïnspireerd door de onderwaterwereld. Haar werk kenmerkt zich door de vele gedetailleerde streepjes, putjes en gaatjes die ze met fijn gereedschap in haar vormen aanbrengt.

Je bent van harte welkom in Tavenu om deze unieke mix van fotografie en keramiek te bewonderen. De expositie is te zien van 5 t/m 27 oktober 2024 in Tavenu in Maasland. De expositieruimte is geopend op woensdag, zaterdag en zondag, tussen 14.00 – 17.00 uur.

Meer informatie

Herfstactiviteiten Hoeve Bouwlust

zaterdag 26 oktober t/m zondag 3 november

Van 26 oktober tot en met 3 november 2024 staan er weer volop leuke activiteiten op de planning bij Hoeve Bouwlust! Kom langs en geniet van een heerlijke herfstdag vol plezier en lekkernijen. Er is een ‘bewegende Bouwlust bingo’, je kunt spelen in de stal en voor de lekkere trek is de keuken open van 11.00-15.00 uur.

Op dinsdag 29 okt is er een extra activiteit: kom samen met de boerin een herfstkrans knutselen.

Meer informatie

Inspiratiewandeling

woensdag 6 november

Het weidse en gastvrije Midden-Delfland nodigt ons uit. Om te ontspannen en in beweging te komen. Niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk: met ons hoofd en hart. Het is een plek geworden waar Monique met haar coach- en trainingspraktijk MijnKracht.nu ontspanning en persoonlijke ontwikkeling laat samenkomen.Monique houdt van wandelen en een goed gesprek. Wandel op 6 november mee met haar stiltewandeling. Het thema van de wandeling op 6 november is ‘verbind met je adem’.

Als je op 6 november niet kunt, is er op 17 november nog een andere wandeling.

Meer informatie

Midden-Delfland biedt nog veel meer...

In Midden-Delfland is nog veel meer te beleven. Elke maand worden er diverse evenementen en activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van een bijzondere wandeling met gids, een vogelexcursie dwars door de polder of een culturele workshop omgeven door groen? In onze agenda vind je het complete aanbod. Zien we je snel in Midden-Delfland?

Bekijk de agenda
avatar

Esmeralda Groen

Hallo, ik ben Esmeralda, online marketeer en redacteur bij PUUUR Midden-Delfland. Met veel passie deel ik de leukste plekjes met jou en inspireer ik je graag voor jouw volgende bezoek in Midden-Delfland. Heb je vragen? Stuur een e-mail!