Met ‘Ode aan Midden-Delfland’ brengen cultuurorganisaties, kunstenaars, bewoners en bezoekers een ode aan het bijzondere gebied Midden-Delfland. De hele zomer lang zijn er prachtige activiteiten. Van poëzie tot street art en van vrolijke doe-activiteiten tot historische exposities. Deze activiteit maakt ook deel uit van ‘Ode aan Midden-Delfland‘:

Inloopconcert BlauWDruK

Nederlandstalige luisterliedjes over wandelen in de Broekpolder en vissen aan De Vliet. Een mooie omlijsting van de tentoonstelling ‘Landschap en Erfgoed’. Een gezamenlijke activiteit van Live in Maasland en Arti Delflandiae als ‘informele finissage’ op de voorlaatste zaterdag waarop Landschap en Erfgoed is te zien. Een fijne combinatie van muziek en schilderkunst om elkaar te ontmoeten.

Over BlauWDruK

BlauWDruK maakt Nederlandstalig eigen repertoire; origineel en onafhankelijk, maar vooral erg prettig om naar te luisteren. Met 2 gitaren, bas en meerstemmige zang laat BlauWDruK fraaie luisterliedjes horen over alledaagse thema’s zoals wandelen in de Vlaardingse Broekpolder en gaan vissen aan De Vliet, maar ook diepgaander thema’s zoals ouder worden en vriendschappen. Deze vier ervaren artiesten uit de regio gaan u meenemen op een mooie muzikale reis.

toegang vrije gift voor de muziek

Informatie