Op zaterdag 15 juni is het Midden-Delfland Dag met dit jaar het thema Zoek de verbinding. Voor de 25e keer organiseert de Midden-Delfland Vereniging deze dag waarop bezoekers welkom zijn in het gebied. Ervaar het Bijzonder Provinciaal Landschap fietsend, wandelend of varend en maak kennis met de mooie natuur en de (h)eerlijke streekproducten.

Programma 2024
De Levende Buitenplaats met o.a. het Bezoekerscentrum Midden-Delfland tussen Schipluiden en Den Hoorn wordt dit jaar de spil met rondleidingen, live muziek en markt- en informatiekramen. In en om Schipluiden zijn de Pluktuin Schipluiden, Galerie Tineke van Gils Keramiek, Boerderij Rodenburg en Museum Het Tramstation open voor publiek. In en om het kerkje van ’t Woudt is ook van alles te doen.

De dag wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeenten Midden-Delfland en Maassluis, Fonds 1818, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en beheerstichting Loswal “De Bonnen”.

Klik op deze link om de digitale flyer te zien met het volledige programma of kijk op de website van de Midden-Delfland Dag voor alle info.

digitale flyer voor de Midden-Delfland Dag 2024 digitale flyer voor de Midden-Delfland Dag 2024

Meer informatie