Ga je deze zomer op pad voor een fijne fiets- of wandeltocht door Midden-Delfland, dan is het fijn dat je onderweg even een pitstop kunt maken met een heerlijke kop koffie en misschien neem je daar dan wel een heerlijk stuk zelfgemaakt gebak bij. Wij hebben een aantal koffiestops voor je op een rijtje gezet.

Koffiestops voor onderweg

Bij de Buurvrouw (Maasland)

In Maasland kun je terecht bij een gezellige koffie- en theeschenkerij. Je kunt er terecht Hesselink koffie, thee van Harney and Sons, en hebt keuze uit huisgebakken taart of specialiteiten van lokale bakkers. Voor de lunch is er keuze uit broodjes, soep, salade of hartige taart.

Koffiehuis De Hooiberg (’t Woudt)

Dit koffiehuis ligt in het kleinste dorp van Nederland, ’t Woudt. Naast de kerk, een rij huisjes, en drie boerderijen vind je hier deze gezellige en populaire rustplaats voor fietsers en wandelaars. Een lokale specialiteit is de ‘Woudtse Plak’. die moet je geproefd hebben!

Koffiehuis De Hooiberg

Brasserie Oostgaag (Maasland)

Brasserie Oostgaag staat voor ‘Bourgondisch’ genieten in Midden-Delfland. Ze werken graag met streekproducten, houden van vers en lekker eten. Niet teveel “poespas”. Een tussenstop waarbij je, met een uniek uitzicht over de polders, je er echt even ’tussenuit’ waant.

 

Eetcafe ’t Jachthuis (Maasland)

Op het Foppenpoldereiland in Maasland vind je Eetcafe ’t Jachthuis. Eerlijk gezegd, je moet even moeite doen om hier te komen, maar die moeite wordt beloond. Je kunt hier heerlijk lunchen, dineren of borrelen en het vanaf het terras een schitterend uitzicht over de Vlietlanden. Als je hier bent, geloof je niet dat je middenin de Randstad zit.

't Jachthuis uit de lucht

avatar

Redactie

Het team van PUUUR Midden-Delfland.