Bijzonder fijne bankjes met uitzicht

Heb jij tijdens je tocht door Midden-Delfland ook soms even zin om uit te puffen of om te genieten van het landschap? Deze bankjes nodigen je uit om even een pauze te nemen tijdens je wandel- of fietstocht. Door heel Midden-Delfland staan fijne bankjes of picknicktafels. Geniet op deze 9 bijzondere bankjes van het uitzicht.

1. Picknickbankje langs het Kralingerpad

Naast de boerderij van Boerin in Midden-Delfland is er een heel stuk polder, open en groen. Vanaf dit groene bankje kan je hier even tot rust komen. Hier staat het bankje.

2. Bankje richting ’t Woudt

Rust even uit op dit bankje met heerlijk uitzicht. Het staat op de hoek van het Gasthuispad en het Meerpad richting ’t Woudt, langs een fietspad. Ernaast vind je een mooie typische windmolen. Hier staat het bankje.

3. Bankje vlakbij ’t Woudt

Bankje langs het Gasthuispad, vlakbij het kleinste dorp van Nederland: ’t Woudt. Het dorp is een bezoekje waard, maar het uitzicht op het dorpje vanaf dit bankje is ook prachtig! Hier staat het bankje.

4. Picknicktafel langs de Harreweg

Wandel je langs de Harreweg? Dan loop je op het Octave de Coninckpad. Daar kom je richting Speelpolder Wijland een fijn bankje tegen, compleet met steiger! Hier staat het bankje.

5. Bankje langs de Vlaardingsevaart

Een wandeling of fietstocht langs de Vlaardingsevaart is altijd een goed idee. Kom je langs B&B Rechthuis van Zouteveen, dan nodigt dit heerlijke bankje je uit om even van het uitzicht te genieten. Hier staat het bankje.

6. Bankje bij ’t Kraaiennest

Ken je deze bijzondere vogelplas? Een bezoekje waard als je van wandelen en van vogels houdt. Op dit bankje kun je ze perfect spotten. Je hebt goed zicht op de plas en de natuur om je heen is mooi. Leuk om te weten, er staat een gloednieuwe verrekijker! Hier staat het bankje.

7. Bankje langs het Trekkadepad

Wandelen rondom de Foppenplas is een aanrader. Het water, de langsvarende bootjes, het wuivende riet. Alle ingrediënten om te onthaasten. Kijk vanaf het bankje langs het Trekkadepad naar de Foppenplas. Hier staat het bankje.

8. Stoelen langs de Vlaardingsevaart

Dit zijn pas stoelen! Dit bijzondere uitkijkpunt heet (heel verrassend) “De Stoelen”. Uitkijkpunt De Stoelen staat langs de Vlaardingsevaart (nabij de veerpont De Trekschuit). Vanaf de zitplaatsen zie je een fraai beeld van enerzijds de Vlaardingsevaart en de erachter liggende Duifpolder, en anderzijds de Zouteveensepolder. Een heerlijk hoog rustpunt (of ontbijtplek!) tijdens een wandeling of fietstocht. Hier staan de stoelen.

9. Picknicktafel langs het Weidepad

Rondom niets meer dan weiland en uitzicht op de mooie molens. Een heerlijk Hollands uitzicht. Deze pauzeplek vind je langs het Weidepad vlakbij het Maasland. Hier staat het bankje.

wandelaars wandelen wandelroutes dames dijk midden-delfland december winter 2021

Voor elk type wandelaar een route in Midden-Delfland

Wandelen in Midden-Delfland is weggelegd voor iedereen. Midden-Delfland heeft voor elk type wandelaar een route. Bekijk alle routes hier!

Read More

Onthaasten in Midden-Delfland

Midden-Delfland is dichterbij dan je denkt en biedt jou ontzettend veel ontspanning. Het leven gaat hier trager. We laten je graag zien wat er bijzonder is, wat je verrast en wat je hier kan doen tijdens het voorjaar. Kortom: ontdek en onthaast hier!

Kom ook onthaasten
polderlandschap zonsopkomst weiland hek wolken midden-delfland