Floriëtte Experience toont je de pracht en de rust van Midden-Delfland vanaf het water. Er zijn verschillende mogelijkheden:

Zelf varen

Huur 1 van de 2 elektrische sloeps voor een heerlijke vaartocht door Midden-Delfland.

DE MAASLAND en DE SCHIPLUIDEN zijn elektrische klassieke luxe sloepen die in Nederland gebouwd zijn. Met een krachtige elektromotor is er ruim voldoende power voor een hele dag op het water. Tot 6 personen aan boord.

Vaar een hele of een halve dag door het prachtige Midden-Delfland en de omgeving. De ontbijt-, lunch- en scheepsborrelboxen zijn te reserveren als arrangement op de luxe duurzame sloepen en zijn samengesteld door het Raadhuis Schipluiden.

Meevaren met ervaren schipper

Wil je een langere tocht maken en stap je liever aan boord van onze sloep met een ervaren schipper die je ook van alles kan vertellen over wat je ziet? Dan kan dat ook. Er zijn volop routes.

Denk bv. eens aan de ‘Midden-Delfland ontmoet de stad Rotterdam route‘. Je vertrekt vanuit Schipluiden en gaat via de Vlaardingsevaart via twee sluizen naar de Waterweg en gaat bakboord richting Rotterdam waar je langs Hotel New York, de Erasmusbrug, het Noordereiland, via het Boerengat en Leuvehaven richting Parksluizen gaat. Dan via de Schie, richting Delft en Den Hoorn weer koers zet naar Schipluiden.

Niks is eigenlijk onmogelijk. Floriëtte Experience maakt er voor hun gasten iets moois van. Met verhalen over het gebied, de geschiedenis en de leuke weetjes van het leven hier en daar.

Klik voor info en boeken op de website van Floriëtte Experience.

Agenda

Een overzicht van de eerstvolgende vaaractiviteiten.

11 sep
fluisterboot midden-delfland
Activiteiten - varen
Ga mee met de Vlaardingse Fluisterboot voor de "Langs Verdwenen Molens Vaartocht". Deze tocht brengt u langs plekken in de omgeving van Vlaardingen en Schipluiden waar eeuwenlang molens hebben gestaan.
17 sep
Kanotocht kano varen
Activiteiten - varen
Een mooie kanotocht om het gebied eens vanaf een ander oogpunt te ervaren.
25 sep
12:45
Activiteiten - varen
Ga mee op zondagmiddag met de Vlaardingse Fluisterboot \"ANDANTE\" naar het Melkmuseum De Zonnehoeve en aansluitend de Beeldenkas van Willem Berkhout.