Beste liefhebbers van het buitengebied Midden-Delfland,

U kent die mooie reclame van buitensportwinkel Bever vast: ‘Niemand is een binnenmens’. Wij denken daar net zo over!

Nu de tweede Coronagolf zich laat gelden, is naar buiten gaan nog fijner dan anders. In deze vreemde tijd is het lekker om even de benen te strekken, je hoofd leeg te laten waaien en het geruis van de wind en de aanblik van het lege landschap je inspiratie te laten zijn.

En laten die rust en ruimte nu juist onze belangrijkste troeven zijn. Kom dus vooral heerlijk fietsen en wandelen!

Ook kunt u nog steeds veilig genieten van onze overnachtingsmogelijkheden, restaurants en boerenlandwinkels. Wel vragen we u met klem om tijdens uw bezoek voorzichtig te zijn door afstand te houden en elkaar de ruimte te geven.

Maatregelen die blijven zijn o.a. handen wassen, afstand houden en drukte vermijden. Verplicht is het dragen van een mondkapje wanneer u naar binnen gaat op publieke locaties en het kleinere aantal personen waarmee u zich, binnen en buiten, mag omringen.

Kortom: verwen de buitenmens in uzelf met een bezoekje aan Midden-Delfland!

#blijfgezond, #kooplokaal en tot ziens!

Het team van PUUUR Midden-Delfland

avatar

Redactie

Het team van PUUUR Midden-Delfland.