Gezellig dineren in Midden-Delfland

Zin in een avondje uit? Denk eens aan het prachtige Midden-Delfland! Reserveer hier een tafel voor twee en geniet van de lekkerste gerechten, streekproducten en gastvrijheid. Kom naar een van deze bijzondere restaurants in de groene polders of in een van de dorpskernen. 

Aan de Zweth

Tussen Rotterdam en Delft, aan het water van de Schie, ligt het elegante bekroonde michelinster restaurant Aan de Zweth. Een restaurant waarbij je warm wordt ontvangen en de Delftse kunst opvallend is. Het oog voor detail is niet alleen op het bord te zien, maar ook in het restaurant en de service.

Reserveer een tafel

Paviljoen ’t Middelpunt

Centraal in Schipluiden, gelegen aan het water, ligt Paviljoen ’t Middelpunt. Goed bereikbaar voor fietsers, wandelaars en bezoekers die met de auto komen. Je kunt hier genieten van een voortreffelijk 3-gangen diner.

Reserveer een tafel

RESTAURANT MIDDENINN MAASLAND

In het pittoreske Maasland vind je het sfeervolle restaurant Middeninn. Elke dag bereiden ze hier seizoensgebonden gerechten met verse streekproducten. Ze hebben een leuke samenwerking met onder andere Black Angus Midden-Delfland en de lokale groenteboer. 

Reserveer een tafel

Eetcafé de Bonte Haas

De unieke locatie, de complete menukaart en de gastvrijheid maken eetcafé de Bonte Haas bijzonder. Bij dit restaurant, gelegen aan de rand van het Westland en aan het water van de Zwethzone, kun je lekker eten en drinken in een gastvrije omgeving.

Reserveer een tafel

Zin in koffie of een lunch?

Kom je graag in Midden-Delfland voor een fiets -of wandeltocht? Dan wil je vast ook genieten van iets lekkers na deze inspanning. Kom binnen bij een van deze leuke koffie- en lunchzaken die overdag geopend zijn.

Koffie- en lunchadressen

Brasserie Oostgaag

Tussen Delft en Vlaardingen ligt Brasserie Oostgaag, een sfeervolle boerderij met een brasserie. Deze unieke locatie is meer dan alleen een restaurant, maar ook voor een diner voor twee ben je hier aan het juiste adres. 

Reserveer een tafel

Boutique restaurant Bavette

Restaurant Bavette in Maasland is in alle opzichten uniek. Voor een ultieme vleesbeleving op een unieke locatie is dit de aangewezen plek. Geniet van echt eerlijk vlees, afkomstig van eigen landerijen. De meest geweldige gerechten worden hier geserveerd door Chef Donald.

Reserveer een tafel

Café Du Midi

Aan de Noordeindseweg in Delfgauw ligt aan het einde van de weg een verborgen parel: Café du Midi. Ooit begonnen als klein restaurant aan de camping de Uylenburg, nu een begrip voor velen. Hier kan je heerlijk dineren in een gemoedelijke sfeer. Alles wordt hier iedere dag bereid met (h)eerlijke en verse ingrediënten.

Reserveer een tafel