Ontspan en geniet in Midden-Delfland 

Nu de temperaturen langzaam omhoog klimmen en de natuur steeds weer wat groener wordt willen we maar één ding: naar buiten! En waar kan dat beter dan in Midden-Delfland. Met de uitgestrekte polders en vele waterwegen bieden wij jou een oase van rust in de drukke Randstad. Hier ben je even helemaal weg.

Met deze blog vol tips ga jij een heerlijke meivakantie tegemoet. Kom je ook genieten van de rust, de ruimte en de mooie natuur? 

Buitengoed Ta Fete

1. Buitengoed Ta Fête

Zodra je de lange oprijlaan met knotwilgen van Buitengoed Ta Fête oprijdt vallen alle zorgen van je af. Op dit prachtige stuk land met een deels historische boerderij uit 1695 geniet je van alles wat de natuur je te bieden heeft. Zittend voor je tent in de weelderige boomgaard kijk je uit over de polder en ervaar je de stilte en het gevoel niets te hoeven. Buitengoed Ta Fête is jouw buitenfeestje deze meivakantie!

Boek nu
De Vreemde Vogel Midden-Delfland

2. De Vreemde Vogel

Buitengewoon én buiten, dat is De Vreemde Vogel. Dit bijzondere buitenhotel is jouw plek als je op zoek bent naar een originele accommodatie. Logeer in een echt vogelhuis of wat dacht je van een nachtje in een vliegtuig? In en om het eigen Tuincafé worden in de meivakantie allerlei leuke (kinder)activiteiten georganiseerd. Zo staat de zweefmolen er weer, is de escaperoom geopend en kun je genieten van kindertheatervoorstellingen.

Boek nu
Varen Midden-Delfland

3. Warbout Rondvaarten

Al 25 jaar biedt Warbout Rondvaarten jouw diverse vaartuigen waarmee je het bijzonder provinciaal landschap kunt ontdekken. Vanaf het water ervaar je de natuur anders. Huur deze meivakantie een e-sloep of stap op een sup en wie weet spot je een grutto onderweg! Ben je met een groep en wil je liever een schipper mee? Kies voor één van de vier grote schepen.

Boek nu
Paviljoen de Zweth

4. Paviljoen de Zweth

Bij Paviljoen de Zweth kun je je de hele dag vermaken. Op het water én op het land. Van kanoën tot midgetgolf en van lekker relaxen met een biertje op het terras (met uitzicht over de polder) tot genieten van een uitgebreid BBQ-buffet met je gehele familie. Paviljoen de Zweth is een heerlijke plek om te vertoeven. Elke dag voelt hier als vakantie.

Meer informatie
Minicamping de Zweth

5. Minicamping Zwetzone

Kom je voor je rust en ben je gek op water? Ga dan naar minicamping Zwetzone. Deze kleinschalig camping biedt kampeerplaatsen en trekkershutten en met de ‘Zweth’ voor de deur kun je vanaf de steiger heerlijk zwemmen, (kano) varen en vissen. Gelegen op de rand van het Westland en Midden-Delfland is deze plek de perfecte uitvalbasis om beide regio’s te ontdekken.

Boek nu
meivakantie Hoeve Bouwlust

6. Hoeve Bouwlust

Vakantie vieren op de boerderij, wie wil dat nou niet? Bij Hoeve Bouwlust kan het. Middenin de polder geniet je hier van een heerlijke boerenlunch, speel je een spelletje boerengolf of kampeer je met uitzicht op de weilanden. Met alle dieren op het erf is Hoeve Bouwlust leuk voor jong en oud. Goed om te weten: Hoeve Bouwlust draagt vol trots een steentje bij aan het vitaal en duurzaam ontwikkelen van Midden-Delfland.

Meer informatie

Scroll verder voor

meer meivakantie-tips

wandelaars in midden-delfland polder bruggetje

15 wandelroutes in de polder

Wandelen is dé manier om het Midden-Delflandgebied te ontdekken en het polderlandschap te ervaren. Door vrijwilligers van de Midden-Delfland Vereniging (MDV) zijn vijftien routes tussen 8 en 16 km uitgezet.

Lees meer

Vogels spotten? Dit zijn 5 tips van een vogelexpert

Ben je ook een liefhebber van vogels en spot je ze graag? Je ziet en hoort hier van alles in het stiltegebied. Welke vogels kan je in het voorjaar zien? We vroegen het aan Michel Kuijpers, dé vogelexpert van Midden-Delfland. Ontdek 5 concrete tips voor jouw volgende spotmoment!
Ik wil tips!
avatar

Esmeralda Groen

Hallo, ik ben Esmeralda, online marketeer en redacteur bij PUUUR Midden-Delfland. Met veel passie deel ik de leukste plekjes met jou en inspireer ik je graag voor jouw volgende bezoek in Midden-Delfland. Heb je vragen? Stuur een e-mail!