Even weg in eigen land. Dat kan nu of in de zomer.
Vier jouw vakantie in Midden-Delfland en geniet van een Bijzonder Provinciaal Landschap.
Ervaar het ook, boek nu jouw ontspanning!

4 x lekker weg in Midden-Delfland

Droom hier weg van een heerlijk verblijf en boek nu jouw overnachting in Midden-Delfland. Hier kan je genieten van een gemoedelijke sfeer, veel wandel-en fietsroutes, streekproducten en kunst- en cultuur. Alles hier doet jou ontspannen in alle rust. Dit gebied is een heerlijke vakantieplek voor jong en oud. Je verblijft in het groen en een dagje naar de zee of een grote stad ligt om de hoek. Midden-Delfland ligt centraal en heeft alles wat je zoekt voor een vakantie in eigen land.

Boerderij Dichtbij vakantiehuis

Boerderij Dichtbij

Gelegen aan de Zweth op de grens van het Westland en Midden-Delfland ligt Boerderij Dichtbij. Dit is zo’n plek waar je je heel snel thuis voelt. Het ontvangst, het verblijf, de omgeving en alle faciliteiten zijn hier ontzettend fijn. Kom hier tot rust terwijl de kinderen een potje volleyballen. Bak samen de lekkerste pizza’s en geniet van een groot kampvuur. Zie je het al voor je?

Meer informatie over Boerderij Dichtbij

B&B Rechthuis van Zouteveen

Hier ben je aan het einde van de wereld! Midden in Midden-Delfland ligt een schattige B&B. Dit voormalige rechthuis is omringd door polders en water en is uniek! Er zijn twee gezellige vakantiehuisjes en vier B&B kamers met eigen luxe badkamer, een keuken en een ontbijtkamer. Pak de elektrosloep of een kano en verken het gebied vanaf het water.

Meer informatie over B&B Rechthuis van Zouteveen
Paviljoen de Zweth natuurhuisje

Dijkhuisje aan de Zweth

Dit natuurhuisje aan de Zweth met uitzicht op de koeien ziet er leuk uit van binnen én van buiten. Het is recentelijk gerenoveerd en is perfect voor een vakantie met het gezin. Naast het huisje ligt Paviljoen de Zweth, een plek voor ontspanning en inspanning. Hier heb je plezier op de minigolfbaan of huur je een bootje en geniet je van het landschap.

Meer informatie over Paviljoen de Zweth
Vreemde Vogel Midden Delfland Overnachten

Buitenhotel De Vreemde Vogel

Zin in een bijzondere overnachting? Bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen kan je slapen in een vogelhuisje, vliegtuig of raket. Er zijn allerlei soorten kindvriendelijke buitenkamers en kinderen kunnen hier eindeloos spelen. Geniet hier van unieke beleving, een heerlijk streekontbijt op bed en prachtige natuur om de hoek.

Meer informatie over De Vreemde Vogel

Jouw vakantie in Midden-Delfland

Ontdek de leukste adressen en routes door Midden-Delfland. Ga bij de boer op bezoek, proef bijzondere streekproducten, heb plezier op het water of geniet in een van de dorpskernen. Vier jouw vakantie hier zoals jij wil.

Dit is Midden-Delfland

Wees welkom in Midden-Delfland! Het Midden-Delflandgebied is een open veenweidegebied tussen de steden Delft, Rotterdam en Den Haag in. Het is een grote, groene oase van rust.

Dit is Midden-Delfland
Hoeve Bouwlust | Midden-Delfland

Lekkere trek

Als je Midden-Delfland gaat ontdekken, dan krijg je vanzelf trek in wat lekkers. Fiets of wandel vanaf je vakantieadres naar deze leuke eet-en drinkgelegenheden.

Eten & drinken
twee dames met ebikes kijken op een routekaart tijdens een fietstocht in de polder in de zomer in Midden-Delfland

Volg je gevoel

Laat je zintuigen leiden! Heb je zin in nostalgie, iets avontuurlijks of ontspan je liever? Het kan hier allemaal. Volg je gevoel en ontdek Midden-Delfland.

Start met een gevoel

Andere overnachtingslocaties

Slapen in stilte en wakker worden in stilte. Ervaar het in een B&B, vakantiehuisje of op de camping.
Bekijk hier allerlei fantastische overnachtingsmogelijkheden in Midden-Delfland.

Overnachten in Midden-Delfland

Zeker doen als je hier bent:

Wandelen

Al wandelend ontdek je de omgeving. Wandel op boerenpaadjes, langs de Vlaardingenvaart, spot grutto’s bij Het Kraaiennest, geniet van de Zuidbuurt of wandel in een van de pittoreske dorpskernen. Er is zoveel te zien in Midden-Delfland en elke hoek van het gebied heeft zo haar eigen charme. Al nieuwsgierig geworden?

Ontdek de wandelroutes

Fietsen

Neem je de tweewieler mee op vakantie? Dan ben je in Midden-Delfland helemaal aan het juiste adres. Er zijn tal van prachtige routes, dwars door het gebied, om het gebied heen of van de grote stad naar de polder. Het kan allemaal. Vergeet niet om onderweg even af te stappen voor een lekkernij en genietmomentje.

Ontdek de fietsroutes

Proef de streek

Op vakantie proef je ook altijd iets uit de lokale lekkernij. Dat kan hier ook! Midden-Delfland staat bekend om haar boerenlandschap en streekproducten. Veel van deze producten kun je bij de boer zelf kopen of in een van de leuke streekwinkels. Kom erachter wie het maakt en hoe het smaakt en ontdek het vakmanschap en bevlogenheid van de streekproducenten.

Streekproducten adresjes
Hoeve Bouwlust Boerengolf

Leuke dingen doen

Zin in een activiteit? Als je hier op vakantie bent dan wil je uiteraard wat leuks doen. Je kan samen met je kinderen meer te weten komen over het boerenleven. Of speel een potje Boerengolf, doe mee met een speurtocht of doe samen een escaperoom! Bekijk hier het leuke aanbod!

Bekijk de activiteiten

Veilig verblijf in Midden-Delfland

Geniet van een veilig verblijf hier. Blijf thuis bij klachten en hou je aan de maatregelen. Kijk bij elke locatie naar aangepaste mogelijkheden, openingstijden, take away opties en ontdek de coronaproof gezinsuitjes. Er is meer mogelijk dan je denkt.

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Deel jouw vakantiefoto met #puuurmiddendelfland