Wil je eens een keer iets anders met je bedrijfsuitjes? Kijk dan eens rond in Midden-Delfland en maak er eens een keer iets heel anders van.

Teambuilding in Midden-Delfland

Het aanbod aan bedrijfsuitjes is divers. Je kunt met je collega’s bijvoorbeeld een sportieve en leuke golfclinic volgen bij Golfbaan Delfland. Bijzondere en hilarische groepsuitje vind je ook bij De Tuinderij. Daar kun je kiezen voor indoor en outdoor activiteiten. De Delflandhoeve, een oase van rust op de grens van Delft en Midden-Delfland biedt een scala aan activiteiten en arrangementen voor bedrijfsuitjes. Samen het water op is vaak ook een leuk idee. Voor een groepsuitje op het water kun je terecht bij de Vlaardingse Fluisterboot of bij Warbout Rondvaarten.

Feestlocaties voor groepen

Zoek je een verrassende locatie om een feestje te vieren met je bedrijf, dan vind je in Midden-Delfland een paar pareltjes in het groen.

De Paardenstal in Schipluiden ligt midden tussen de weilanden. Deze horecaboerderij is een geschikte locaties voor privé en zakelijke feestjes tot 95 personen.

Bij Brasserie Oostgaag heten ze je van harte welkom wanneer je iets te vieren hebt of gewoon gezellig samen wilt lunchen, dineren of borrelen. Voor een feest vanaf 8 tot 300 personen kan je hier terecht.

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzigt is een familiebedrijf waar de bekende Westlandse tafeldruiven met veel liefde én biologisch-dynamisch worden gekweekt. Ieder jaar, meestal in de derde week van augustus, start het oogstseizoen van de Westlandse tafeldruiven.

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzigt

Arnold en Hilde Jansen zijn inmiddels de vierde generatie in de familie Jansen die dit mooie tuindersvak nog steeds uitoefenen. In 14 druivenserres worden authentieke druivenrassen gekweekt zoals de Blauwe en Witte Frankenthaler, Muskaat van Alexandrië en Black Alicante. Allemaal oude druivenrassen die ‘Westlands Roem’ worden genoemd. Voor een stukje nostalgie, ontspanning en pure smaakbeleving moet je eens naar de OOgst Open Dagen bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight komen.

Biologisch dynamisch

Het echtpaar kweekt biologisch dynamisch. “Het gaat om dat fingerspitzengefühl”, vertelt Hilde. “Dit betekent dat wij onze keuzes baseren op wat wij zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Zonder gebruik te maken van kunstmest en bestrijdingsmiddelen.” Zij laten de natuur het ritme bepalen. Hoe meer zonneschijn, hoe sneller de druiven geoogst kunnen worden.

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzigt is een familiebedrijf waar de bekende Westlandse tafeldruiven met veel liefde én biologisch-dynamisch worden gekweekt. Ieder jaar, meestal in de derde week van augustus, start het oogstseizoen van de Westlandse tafeldruiven.

Druivenkwekerij Nieuw Tuinzigt

Arnold en Hilde Jansen zijn inmiddels de vierde generatie in de familie Jansen die dit mooie tuindersvak nog steeds uitoefenen. In 14 druivenserres worden authentieke druivenrassen gekweekt zoals de Blauwe en Witte Frankenthaler, Muskaat van Alexandrië en Black Alicante. Allemaal oude druivenrassen die ‘Westlands Roem’ worden genoemd. Voor een stukje nostalgie, ontspanning en pure smaakbeleving moet je eens naar de OOgst Open Dagen bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight komen.

Biologisch dynamisch

Het echtpaar kweekt biologisch dynamisch. “Het gaat om dat fingerspitzengefühl”, vertelt Hilde. “Dit betekent dat wij onze keuzes baseren op wat wij zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Zonder gebruik te maken van kunstmest en bestrijdingsmiddelen.” Zij laten de natuur het ritme bepalen. Hoe meer zonneschijn, hoe sneller de druiven geoogst kunnen worden.

avatar

Redactie

Het team van PUUUR Midden-Delfland.