Op zoek naar een unieke ruimte voor jouw bijeenkomst?

Zoek je een accommodatie die nét dat beetje extra heeft? Kom naar Midden-Delfland om bijeen te komen voor een vergadering, presentatie, brainstorm of training. Midden tussen de grote steden vind je hier in het groen, tussen de koeien of grenzend aan een weiland inspirerende vergaderruimtes. 

De Polderij

De Polderij van Tom en Joyce is er voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere, groene en persoonlijke locatie voor een doeltreffende vergadering of bijeenkomst. 

Zowel binnen als buiten De Polderij is de natuur het belangrijkste ingrediënt. In het groen ben je creatiever, meer ontspannen en werk je makkelijker samen. 

Tom en Joyce ontvangen je graag persoonlijk en dankzij hun grote netwerk van professionals kunnen zij een bijdrage leveren aan een succesvolle bijeenkomst. Zij geloven dat je in de juiste omgeving effectiever vergadert, traint of coacht.

Joyce heeft met haar kennis als psycholoog en wetenschappelijk onderzoek zes unieke vergaderruimtes ingericht die je helpen om jouw vergaderdoel te bereiken. De ruimtes zijn mooi, duurzaam, effectief en je voelt je er snel thuis. Je vindt er prachtige natuurlijke kunst, duurzame materialen, grote planten en veel licht.

In elke ruimte is er natuurlijke ventilatie en alle audio-en visuele middelen zijn inbegrepen. Als je vragen hebt, kan je Tom en Joyce gemakkelijk gedurende de dag bereiken.

Bij binnenkomst valt het gelijk op, je ruikt hier de versgemaakte “Breinkost” al die uit de prachtige open keuken komt. Tijdens jouw bijeenkomst wordt ervoor gezorgd dat jullie brein gevoed wordt met seizoensgebonden, lokale en pure ingrediënten. Alles is helemaal naar wens zodat je hersenen in optimale conditie blijven.

Gedurende de dag kan je hier ook in de prachtige omgeving een ommetje maken of ontspannen in de tuin op het terras. Hier ben je vanaf het eerste moment op je gemak en dat is ook precies wat Tom en Joyce willen: “Mi casa es su casa”.

Meer informatie

Boerderij Dichtbij

Laat je inspireren door de Chalet aan de Zweth! Aan de doorgaande vaart de Zweth op de grens van Midden-Delfland en het Westland staat de Chalet, onderdeel van Boerderij Dichtbij. Een groepsaccomodatie waar werkelijk alles mogelijk is!

De geheel uit hout opgebouwde ruimte heeft een prachtig uitzicht op de polder.

De zeer ruim opgezette Chalet heeft twee verdiepingen, waardoor het zich zeer goed leent voor vergaderingen, cursussen en trainingen. Alle faciliteiten, zoals een beamer, TV, geluid en flip-over zijn aanwezig om de dag(en) effectief door te brengen.

De zorg gaat verder dan alleen het openstellen van de accommodatie. Boerderij Dichtbij biedt graag een volledige catering, recreatieve activiteiten of juist activiteiten die het doel van de dag ondersteunen aan. Ook kunnen zij de begeleiding van de bijeenkomst uit handen nemen. Dit doen zij door middel van speciale dialoogsessies.

Meer informatie

Buitengoed Ta Fête

Voordat je deze idyllische plek bereikt, rij je eerst door een prachtige landschap en een hele lange oprijlaan met aan weerszijde knotwilgen. Links zie je koeien, rechts zie je paarden. De bijzondere omgeving zorgt voor inspiratie, ontspanning en leent zich perfect voor private dining, training of brainstorm.

Buitengoed Ta Fête is ontmoeten in het groen

Buitengoed Ta Fête is een historische boerderij en eigenaresse Angela maakte haar droom waar door hier een minicamping van te maken. In de verte zie je de skyline van Delft, Rotterdam en Den Haag want het groene gebied van Midden Delfland ligt als een soort Central Parc tussen de steden (slechts 30 minuten per fiets).

In het oude deel van de boerderij bevindt zich een vergaderruimte voor max. 18 personen. Je kan hier intiem en volledig privé ontmoeten in het groen. Een combinatie van binnen en buiten is hier heel goed mogelijk want het is hier een ware buitenbelevenis. Op het terrein zijn veel leuke hoekjes om even te sparren (in de boomgaard, bij de moestuin of het watertje, onder de hooiberg of op het terrasje) en bij mooi weer is ook een buitenlunch mogelijk. De vergaderhuiskamer (36m2) bevindt zich in het oude deel van onze boerderij. De muren zijn behandeld met speciale leemstuc en dat zorgt voor een heel aangename atmosfeer. Met name de ochtendzon zorgt voor mooi licht en als het in de loop van de middag buiten warmer wordt, blijft het aan deze kant van de boerderij lekker koel. In de wintermaanden kan de houtkachel opgestookt worden. In de ruimte zijn beamer en flipover standaard aanwezig. Aangrenzend is er een keuken waar wij de versgemalen koffie/thee, zelfgemaakte taart/cake en de lunch van streekproducten voor je klaar zetten, maar het is ook mogelijk om zelf de lunch te verzorgen. Een aanvullende breakout room nodig? Dat kan in onze prachtige tuinkamer. Ook zijn er mogelijkheden voor aanvullende activiteiten zoals een bezoek aan de schaapskudde, een boottocht op de Vlaardingse vaart, een pizza workshop of teambuilding activiteiten op het terrein.

Met persoonlijke aandacht, enthousiasme en warmte zorgen we ervoor dat ook jouw bijeenkomst een feestje wordt!

Meer informatie

Educatieruimte ‘Koetastisch’ bij Melkveebedrijf Gravesteijn

Dit is een vrij nieuwe educatieruimte die zich bevindt op het terrein van de boerderij van Dirk en Isabella Gravesteijn. Het was ooit een oude flessenschuur en dit is sinds mei 2020 een prachtige, nette ontvangstruimte die verhuurd kan worden voor educatie-, trainingen en vergaderingen. De ruimte heet Koetastisch”.

Geniet hier vanuit de locatie van een prachtig uitzicht over het boerenlandschap waarbij de koeien zoveel mogelijk buiten lopen.

De locatie is mooi landelijk gelegen, nabij de snelweg A13, tussen Rotterdam en Den Haag en vlakbij Delft. Koetastisch kun je per dagdeel huren voor ongeveer 12 personen. Er is een beamer en flipover op verzoek bij te boeken. Je krijgt koffie, thee en water en optioneel is er verse cake, fris of een lekkere lunch. Alles is bespreekbaar, dus stel gerust een vraag en Dirk en Isabella denken met je mee.

Even pauze tussendoor? Maak gerust een wandeling over de boerderij of boek een wandeling met de boer erbij. Zo kom je meer te weten over de boerderij, de omgeving en de visie van de boer.

Meer informatie

De Vreemde Vogel

Hier kom je terecht in een gezellige, inspirerende locatie. Hier is werkelijk aan alles gedacht en de festivalachtige sfeer maakt van elk soort bijeenkomst een feestje.

De Vreemde Vogel is een buitenhotel en daardoor kan je hier terecht voor een meerdaagse training.

Bij De Vreemde Vogel zijn er twee binnenruimtes, een overdekt terras en een festivalveld met eigen buitenbar die verhuurd worden voor zowel feestjes als zakelijke evenementen. Alles is bespreekbaar voor elke bijeenkomst zoals een borrel, diner, training of een vergadering inclusief een overnachting. En ook de chef-koks staan klaar voor een heerlijke en gezonde lunch of diner met ingrediënten uit de eigen moestuin.

Er zijn veel mogelijkheden voor een actieve (of ontspannen) break en een leuke afsluiting of activiteit. De Vreemde Vogel staat voor ontspannen, verzorgd, persoonlijk en van alle gemakken voorzien. De kleinschaligheid zorgt voor maatwerk en hierdoor kunnen we inspringen op aangepaste wensen.

De Vreemde Vogel heeft 10 bijzondere slaapplekken (zoals een Vliegtuig en groot Vogelhuis) met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een B & B. Alle buitenkamers hebben privé-sanitair, opgemaakte bedden, verwarming en zijn inclusief ontbijt.

Meer informatie

Vijverschie

Vijverschie is de meest verrassende en inspirerende buitenplaats tussen Delft en Rotterdam voor feesten, bruiloften, vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten.

Een buitenplaats voor creatieve kwartiermakers, koplopers in pak en wakkere wereldverbeteraars. Waar je je hoofd kan vullen. Of leegmaken. Waar tijd is om dingen te laten landen. Of juist opstijgen. Waar je samenkomt om te leren. En te verleren.

Net geen eiland, wel een weiland.

Je kunt hier echt brainstormen in het groen. Vergaderen met goede koffie, ook belangrijk en concepten uitdenken of een workshop geven. Deze plek is perfect voor een teamdag in de polder. Dat noemen we een dagje op de wei.

Er is voldoende ruimte voor groepen van 5 tot 50 personen. Ruimte voor nieuwe ideeën en ruimte om tot rust te komen. In de tuin kun je mijmeren op de schommel. Je kunt struinen door de polder. Samenkomen rond het kampvuur of eten aan lange tafels. Ook zijn er boeken. Over creativiteit en duurzaamheid. Coaching en leiderschap. Moestuinen en inspirerende mensen. En er is internet (op verzoek extra traag), er is een elektrische laadpaal en er is een huiscoach die jullie groepssessie kan leiden. Vijverschie is dé plek!

Meer informatie

Groepsuitjes in Midden-Delfland

Combineer je graag de zakelijke bijeenkomst met wat plezier voor het hele team? In de polders van Midden-Delfland zijn er hele leuke groepsuitjes te beleven. Wat dacht je van een kookworkshop, rondvaart, golfclinic, solex tour of schapenhoeden?

Bekijk alle groepsuitjes

3 redenen waarom je hier wil vergaderen

  1. Het eeuwenoude polderlandschap is een prachtig decor voor jouw zakelijke bijeenkomsten. Vanuit elke locatie heb je een groene horizon die letterlijk ruimte biedt, ruimte voor nieuwe ideeën!
  2. Het is een open veenweidegebied tussen de steden Delft, Rotterdam en Den Haag in. De vergaderlocaties liggen daarom heel centraal en dat terwijl je hier echt even helemaal weg bent.
  3. Gelegen in de drukke Randstad, maar hier heerst de rust. Midden-Delfland is voor een groot deel gekenmerkt als stiltegebied. Je hoort alleen gebiedseigen geluiden. Je kunt hier dus in alle stilte ontspannen en vergaderen.

Dit is Midden-Delfland