Op zoek naar een unieke ruimte voor jouw bijeenkomst?

Zoek je een accommodatie die nét dat beetje extra heeft? Kom naar Midden-Delfland om bijeen te komen voor een vergadering, presentatie, brainstorm of training. Midden tussen de grote steden vind je hier in het groen, tussen de koeien of grenzend aan een weiland inspirerende vergaderruimtes. 

Boerderij Dichtbij

Laat je inspireren door de Chalet aan de Zweth! Aan de doorgaande vaart de Zweth op de grens van Midden-Delfland en het Westland staat de Chalet, onderdeel van Boerderij Dichtbij. Een groepsaccomodatie waar werkelijk alles mogelijk is!

De geheel uit hout opgebouwde ruimte heeft een prachtig uitzicht op de polder.

De zeer ruim opgezette Chalet heeft twee verdiepingen, waardoor het zich zeer goed leent voor vergaderingen, cursussen en trainingen. Alle faciliteiten, zoals een beamer, TV, geluid en flip-over zijn aanwezig om de dag(en) effectief door te brengen.

De zorg gaat verder dan alleen het openstellen van de accommodatie. Boerderij Dichtbij biedt graag een volledige catering, recreatieve activiteiten of juist activiteiten die het doel van de dag ondersteunen aan. Ook kunnen zij de begeleiding van de bijeenkomst uit handen nemen. Dit doen zij door middel van speciale dialoogsessies. Dat klinkt goed!

Meer informatie

De Paardenstal

De Paardenstal is een bijzondere evenementenlocatie en een melkveebedrijf volgens de standaarden van kringlooplandbouw.

Kennismaken met de koeien én een prachtige vergaderruimte!

De zakelijke ruimte is perfect voor een vergadering en de informele ruimte voor de pauze. Voor vergaderingen, workshops, lezingen en seminars kun je gebruikmaken van de presentatieruimte waar plaats is voor 10 tot ongeveer 45 personen in een theateropstelling. Aanwezig: een beamer, projectiescherm, flipover en draadloos internet. Er kan een volledige catering verzorgd worden.

Bij mooi weer kun je bovendien gebruikmaken van het buitenterras, waar je kan vergaderen in een inspirerende, groene omgeving of pauzeert met uitzicht op grazende koeien. Wil je van dichtbij kennismaken met deze grazers? Vraag dan ook een rondleiding bij de melkveehouderij aan. Aanrader!

Meer informatie

Buitengoed Ta Fête

Voordat je deze idyllische plek bereikt, rij je eerst door een prachtige landschap en een hele lange oprijlaan met aan weerszijde knotwilgen. Links zie je koeien, rechts zie je paarden. De bijzondere omgeving zorgt voor inspiratie, ontspanning en leent zich perfect voor private dining, training of brainstorm.

Buitengoed Ta Fête is ontmoeten in het groen

In het oude deel van de boerderij bevindt zich een vergaderruimte voor max. 18 personen. Je kan hier intiem en volledig privé ontmoeten in het groen. Een combinatie van binnen en buiten is hier heel goed mogelijk want het is hier een ware buitenbelevenis met alle leuke hoekjes op het terrein.

De vergaderhuiskamer (36m2) bevindt zich in het oude deel van onze boerderij. In de wintermaanden kan de houtkachel opgestookt worden. In de ruimte zijn beamer en flipover standaard aanwezig. Aangrenzend is er een keuken waar wij de versgemalen koffie/thee, zelfgemaakte taart/cake en de lunch van streekproducten voor je klaar zetten, maar het is ook mogelijk om zelf de lunch te verzorgen.

Een aanvullende breakout room nodig? Dat kan in de prachtige tuinkamer. Ook zijn er mogelijkheden voor aanvullende activiteiten zoals een bezoek aan de schaapskudde, een boottocht op de Vlaardingse vaart, een pizza workshop of teambuilding activiteiten op het terrein.

Met persoonlijke aandacht, enthousiasme en warmte zorgen we ervoor dat ook jouw bijeenkomst een feestje wordt!

Meer informatie

Vergaderruimte ‘Koetastisch’ bij Melkveebedrijf Gravesteijn

Dit is een vrij nieuwe educatieruimte die zich bevindt op het terrein van de boerderij van Dirk en Isabella Gravesteijn. Het was ooit een oude flessenschuur en dit is sinds mei 2020 een prachtige, nette ontvangstruimte die verhuurd kan worden voor educatie-, trainingen en vergaderingen. De ruimte heet Koetastisch”, en dat is het ook!

Geniet hier vanuit de locatie van een prachtig uitzicht over het boerenlandschap waarbij de koeien zoveel mogelijk buiten lopen.

De locatie is mooi landelijk gelegen, nabij de snelweg A13, tussen Rotterdam en Den Haag en vlakbij Delft. Koetastisch kun je per dagdeel huren voor ongeveer 12 personen. Er is een beamer en flipover op verzoek bij te boeken. Je krijgt koffie, thee en water en optioneel is er verse cake, fris of een lekkere lunch. Alles is bespreekbaar, dus stel gerust een vraag en boer Dirk en Isabella denken met je mee!

Even pauze tussendoor? Maak gerust een wandeling over de boerderij of boek een wandeling met de boer erbij. Zo kom je meer te weten over de boerderij, de omgeving en de visie van de boer. Reuze interessant.

‘Koetastisch’ ligt midden op ons biologisch melkveebedrijf en bestaat uit 2 ruimtes (De Zwaluw en Het Boerenland) die verhuurd kunnen worden voor vergaderingen, trainingen, workshops en presentaties.

‘Koetastisch’ is van alle gemakken voorzien en per dag is er één gezelschap in ‘Koetastisch’, ongeacht of er 1 of 2 ruimtes geboekt worden. Alle privacy dus!

Nieuwsgierig geworden naar ‘Koetastisch’ en de mogelijkheden? Ga naar onze website, stuur een mail, bel of kom gerust langs.

Meer informatie

De Vreemde Vogel

Hier kom je terecht in een gezellige, inspirerende locatie. Hier is werkelijk aan alles gedacht en de festivalachtige sfeer maakt van elk soort bijeenkomst een feestje.

De Vreemde Vogel is een buitenhotel en daardoor kan je hier terecht voor een meerdaagse training.

Bij De Vreemde Vogel zijn er twee binnenruimtes, een overdekt terras en een festivalveld met eigen buitenbar die verhuurd worden voor zowel feestjes als zakelijke evenementen. Alles is bespreekbaar voor elke bijeenkomst zoals een borrel, diner, training of een vergadering inclusief een overnachting. En ook de chef-koks staan klaar voor een heerlijke en gezonde lunch of diner met ingrediënten uit de eigen moestuin.

Er zijn veel mogelijkheden voor een actieve (of ontspannen) break en een leuke afsluiting of activiteit. De Vreemde Vogel staat voor ontspannen, verzorgd, persoonlijk en van alle gemakken voorzien. De kleinschaligheid zorgt voor maatwerk en hierdoor kunnen ze inspringen op aangepaste wensen.

De Vreemde Vogel heeft 10 bijzondere slaapplekken (zoals een Vliegtuig en groot Vogelhuis) met de service van een hotel en de kleinschaligheid van een B & B. Alle buitenkamers hebben privé-sanitair, opgemaakte bedden, verwarming en zijn inclusief ontbijt.

Meer informatie

Groepsuitjes in Midden-Delfland

Combineer je graag de zakelijke bijeenkomst met wat plezier voor het hele team? In de polders van Midden-Delfland zijn er hele leuke groepsuitjes te beleven. Wat dacht je van een kookworkshop, rondvaart, golfclinic of schapenhoeden?

Bekijk alle groepsuitjes

3 redenen waarom je hier wil vergaderen

  1. Het eeuwenoude polderlandschap is een prachtig decor voor jouw zakelijke bijeenkomsten. Vanuit elke locatie heb je een groene horizon die letterlijk ruimte biedt, ruimte voor nieuwe ideeën!
  2. Het is een open veenweidegebied tussen de steden Delft, Rotterdam en Den Haag in. De vergaderlocaties liggen daarom heel centraal en dat terwijl je hier echt even helemaal weg bent.
  3. Gelegen in de drukke Randstad, maar hier heerst de rust. Midden-Delfland is voor een groot deel gekenmerkt als stiltegebied. Je hoort alleen gebiedseigen geluiden. Je kunt hier dus in alle stilte ontspannen en vergaderen.
Dit is Midden-Delfland