Dit is de boodschappenroute in Midden-Delfland

Doe boodschappen in Midden-Delfland en volg de boodschappenroute! Verser krijg je de producten niet. Koop bij lokale boeren en telers zuivel, vlees, fruit of groenten. Het is niet alleen vers, maar je weet ook dat het met veel liefde is geproduceerd. 

De streekproducten zijn puur én smaakvol

Bewoners van onze mooie regio weten natuurlijk al lang waar ze lokaal boodschappen kunnen doen bij de boer. Maar ook de stedeling vindt nu zijn weg. Op deze manier is de verbinding tussen platteland en stad zo gemaakt en zet het een korte keten in beweging. Het uitzicht op de polder is meteen een aangename afwisseling. En, geen lange kassarij!

Lees hieronder verder over dé boodschappenroute in Midden-Delfland.

Volg de boodschappenroute op zaterdag

Waarom zou je de supermarkt op zaterdag in gaan? Het is er vaak druk en je hebt er geen plezier aan. Doe je boodschappen iets verderop en shop in alle rust prachtige streekproducten.

Wij hebben de locaties in Midden-Delfland waar je streekproducten kan bestellen en/of op kan halen in een boodschappenroute. Klik hieronder voor de fietsroute. 

Tip: op zaterdag is alles open. Ga je doordeweeks, kijk dan van tevoren naar de openingstijden per locatie. Dit kan variëren of eventueel gewijzigd worden.

Dit is de Boodschappenroute

Origineel cadeau

Misschien vind je tijdens je boodschappenrondje ook leuke producten om cadeau te geven. Bijvoorbeeld een lekker lokaal biertje of een speciaal kaasje is hartstikke leuk voor feestdagen, een verjaardag of een jubileum. Koop bijvoorbeeld een aantal producten en maak er een mooi cadeaupakket van. De ontvanger zal hier blij verrast mee zijn!